Home » RDBMS Server » Server Administration » AWR reports snapshots is not generating (11g, 11.2.0.4, linux5)
AWR reports snapshots is not generating [message #646430] Wed, 30 December 2015 06:14 Go to next message
ashishkumarmahanta80
Messages: 231
Registered: October 2006
Location: kolkatta
Senior Member
Dear All,

Due to space issues, at night, database got hanged. Morning, we checked and made available spaces for archivelog. Database is up and running well but awr snapshots are not generating. Manually, i ave created it at the same interval of time.

Please let me know, whether this creation will help to generate snapshots at regular frequent interval of time?
Or, should I need to modify any other parameter?

Below are the parameter -

SQL> sho parameter statistics
 
NAME                                 TYPE        VALUE
------------------------------------ ----------- ------------------------------
optimizer_use_pending_statistics     boolean     FALSE
statistics_level                     string      TYPICAL
timed_os_statistics                  integer     0
timed_statistics                     boolean     TRUE


Please guide ...

Regards,
Ashish Kumar Mahanta
Re: AWR reports snapshots is not generating [message #646434 is a reply to message #646430] Wed, 30 December 2015 06:40 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 26207
Registered: January 2009
Location: SoCal
Senior Member
what clues exist in alert_SID.log file now?
Re: AWR reports snapshots is not generating [message #646435 is a reply to message #646430] Wed, 30 December 2015 06:42 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 65849
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator

select * from DBA_HIST_WR_CONTROL


Re: AWR reports snapshots is not generating [message #647460 is a reply to message #646435] Thu, 28 January 2016 16:38 Go to previous message
scapy
Messages: 12
Registered: November 2015
Location: Portugal
Junior Member
Hi Ashish,

Is a bug in that version, you have to apply a psu to last version,i dont remember the mos note.
Other option is try to kill the mmon process, and after that, it restart.

Hope this help you.

Cumps
Previous Topic: Release Row Level Locking
Next Topic: Will a Bigger Next Extent Results In Smaller Fragmentation
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 23 02:07:58 CDT 2018