Home » SQL & PL/SQL » Client Tools » in the decode function & symbol not working and it is working as Bind Variable
in the decode function & symbol not working and it is working as Bind Variable [message #623407] Wed, 10 September 2014 02:14 Go to next message
mist598
Messages: 1161
Registered: February 2013
Location: Hyderabad
Senior Member
Hi all,

At the compile time it is asking like as bind variable why?

DECODE(attribute2, 'Asf And & Baker', LTRIM(cross_reference, 0),
cross_reference)


Enter value for beyond: /
old 748:        'Asf And & Baker',LTRIM(mcr.cross_reference, 0),
new 748:        'Asf And /', LTRIM(mcr.cross_reference, 0),


Thanks

[Updated on: Wed, 10 September 2014 02:15]

Report message to a moderator

Re: in the decode function & symbol not working and it is working as Bind Variable [message #623408 is a reply to message #623407] Wed, 10 September 2014 02:27 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 21325
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
SET DEFINE OFF
Re: in the decode function & symbol not working and it is working as Bind Variable [message #623410 is a reply to message #623408] Wed, 10 September 2014 02:32 Go to previous message
mist598
Messages: 1161
Registered: February 2013
Location: Hyderabad
Senior Member
Quote:
SET DEFINE OFF

Thanks Littlefoot.. Smile it is working fine
Previous Topic: SQL*Plus on machine Oracle server is installed - TCP/IP or some sort of socket conection?
Next Topic: how to debug with 'pl sql developer tool' in effective way
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jan 16 14:16:26 CST 2018

Total time taken to generate the page: 0.03982 seconds