Home » RDBMS Server » Server Utilities » Error in Import (11g R2 with Dataguard)
Error in Import [message #525655] Tue, 04 October 2011 07:55 Go to next message
hmeher2310
Messages: 1
Registered: September 2011
Location: India Maharashtra
Junior Member
I have Live Server with 11g R2 with Dataguard on server 2008 server 64 bit. I exporting the DMP from live and importing in 10g on Server 2003 32 bit. All tables are not imported. Kindly help


[EDITED by LF: fixed product version typo; was "Datagaurd"]

[Updated on: Wed, 05 October 2011 00:59] by Moderator

Report message to a moderator

Re: Error in Import [message #525656 is a reply to message #525655] Tue, 04 October 2011 07:58 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 21533
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
The reason might be written in import log file. What does it say?
Re: Error in Import [message #525662 is a reply to message #525655] Tue, 04 October 2011 08:36 Go to previous messageGo to next message
John Watson
Messages: 8172
Registered: January 2010
Location: Global Village
Senior Member
Perhaps they are tables for which the segment has not been created. Have you looked at SEGMENT_CREATED column of DBA_TABLES ?
Re: Error in Import [message #525724 is a reply to message #525662] Tue, 04 October 2011 18:33 Go to previous message
Flyby
Messages: 188
Registered: March 2011
Location: Belgium
Senior Member
Are you exporting using expdp or exp? Are you using the 10g version for the export?
Previous Topic: import of user's table
Next Topic: SQL Loader discard non-numeric chars
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Feb 29 08:02:53 CST 2020