Re: Inkkarin kuormaus

From: (wrong string) öblom <sjoblom_at_daune.com>
Date: Tue, 18 Nov 2008 21:54:53 +0000 (UTC)
Message-ID: <gfvdjc$6hi$1_at_ork-un.noris.net>


Pienipäistä moraalia, suuret toleranssit.

Jälleen kerran asiaa, jota maassamme tuskin kourallinen edes tietää. OL-3 työmaan mokailut on jo alansa klassikoita. Mutta jopa siinä ilmapiirissä tämä hakee kyllä vertaistaan minusta. Ydinvoimalan suunnittelu oli enemmän kuin hakusessa jo startista asti ja se meinaan näkyy. Ja siksi TVO on suluttanut työmaan megamokia henkilökuntaansa tarkoin uhkaillen ja painostaen vaikenemaan. No työläiset ovat siis kuukausimääriä lekailleet haperia puolalaisia suojapellinkuoria paikoilleen. Metalliosissa todetut massiiviset tuumaluokkaiset megatoleranssivirheet on toki jo niineen tuhoisan tulevaisuuden takuutavaraa, mutta kun niitä runnotaan väkipakolla vängällä paikkoihin jonne eivät sovi, niin puhutaan ydinreaktorin suoranaisesta ja tahallisesta miinoittamisesta!

No ydinalalla nyt ei tunnetusti TVO/ STUK:lle ja vastaaville ole niin tuuman päälle, pääasia että meteliä tulee ja palkat juoksee. Tulevat sukupolvet sitten tällaista huumoria hengillään toki maksaa ja maksattaa. Mutta täytyy sanoa, ettei tämmöiset ole kuin, no hei alkupaloja, jatkossa päästään kiinni itse "juttuun"! OL-3 voimalaa oli jo kuukausimääriä rakennettu ongelmitta. Kukaan ei huomannut yhtään mitään. Sitten eräänä kauniina päivänä puolalainen ydinorja, ei toki insinööri, eiväthän ne mitään oikeasti osaa, saati uskalla. Vaan arkinen perustyöläinen alkoi pohtia. Hänestä oli hiukan "outoa", että voimalaan merivesi tuli moottoritien levyistä jokea pitkin, mutta.. .. Niin tosiaan minnes se katoaa, kaveri alkoi kysellä kummissaan?

Vaikka tässä nyt mitään outoa. Ydinvoimalasta oli vaan kas hienoa yksinkertaisesti UNOHTUNUT moinen pikku nyanssi. Ranskassa kun sellaisia turhakkeita ei oltu ikään kuin "totuttu" käyttämään haihdutustornien takia. Paljonkos sellaiset poistokanavat mahtipontisia ydininsinöörejä kiinnostaa? No tuumasta toimeen ja summamutikassa lyijykynällä kämmensyrjällä kuvaan hutaistaan kanavalle räjäytysreikä. Joten se siitä ja koko työmaa uusiksi! No kanava saadaan ja kaikki huokaisevat, ettei lehdistö saanut vihiä ja naurut jäi tulematta. Meni taas muutama tovi. Lieneekö ollut tämä puolalaisorja, tuskin koska ydinalalla älykkyyttä ei suvaita toki. Kaveri oli siis lempattu, poissa jaloista haittaamassa ydinnerouden ilmentymäklamouria. Ehkä se silti on puolalaisissa ydinorjissa geeneissä, että huomaavat? Yhtä kaikki pian oli huomiona, että kanava oli pikkaisen ahdas. Juu ei mitään senttejä, ei edes kymmeniä. ..Niin kunnon OL-3 tyyliin heittoja METREISSÄ ja USEAMPI! .

No sitten aivoriihtä pystyyn, että miten moka taas salataan ja miljarditappiot piilotetaan? No yhtä kaikki megasuurta piikkausta, kun räjäyttelyt sortaisivat koko ydinhyyskän. Voi kuvitella mitä metrien levyinen piikkausurakka tarkoittaa? No ehkä räjäyttely ei olisi ollut lainkaan tuomassa lisäriskejä silti? 17.05-08 lehdet kun häpeillen TVO:n megamokia kertoilivat miten Olkiluodon seinät suorastaan tursuavat sinne jo valmiiksi kätkettyjä ties mitä räjähdysaineistusta. Oli löytynyt kuulema niin paljon ja lukuisista paikoista, että. .. no hei kun moka on tehty, niin syyllistetään ketä käsiin saadaan. Eli asia on mennyt nyt poliisitutkintaan! No mitä uutta ydinalalle tässä enää on, en todella tiedä. Mutta ehkä näin suomalaispoliisivyörytyksellä saadaan ydinvoimalatyömaan pian 80 % < ulkomaalaisorjajoukkojen sekaan viimein myös suomalaisbroletariaatipoliisitutkijoita! Hu heijaa, menee taas ydinalamme niin sotkuiseksi, ettei näitä maassamme lisäkseni kukaan edes osaa, saati tiedä tiedottaa. No tässä mitään, TVO:kin puolusteli, ettei valmiiksi miinoitettuja ydinvoimalan seinämiä kannata ihmetellä saati surra!? Toki, toki, mutta miksei? No koska jopa Areva on jo pitkään sen kiteyttänyt käyttökelvottomaksi käsiin "räjähtäväksi jo alkujaan epäonnistuneeksi koekyhäelmäksi". Ja taas ydinaiheesta lisää jahka saan naurultani näpyteltyä.) Received on Tue Nov 18 2008 - 22:54:53 CET

Original text of this message