Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » em console is not accessing (weblogic, 10.3.6.0, Linux)
em console is not accessing [message #644370] Wed, 04 November 2015 00:18 Go to next message
manuwls1988
Messages: 7
Registered: September 2015
Location: Bangalore
Junior Member
Em console is not accessing. We are getting Error-500, Internal server error.
Re: em console is not accessing [message #644371 is a reply to message #644370] Wed, 04 November 2015 02:32 Go to previous messageGo to next message
John Watson
Messages: 7188
Registered: January 2010
Location: Global Village
Senior Member
I've moved your topic to the Enterprise Manager forum.

There are any possible reasons for an http 500 code. For example, you might not have started the OMS process; a problem with your WebLogic server; your repository database could be down; problems to do with the database listener; firewall issues. You need to provide a lot more information about your environment, and what state the various components are in. Did the install actually complete successfully?

You have not even said whether you are using Grid Control or Cloud Control.
Re: em console is not accessing [message #644372 is a reply to message #644371] Wed, 04 November 2015 03:13 Go to previous message
manuwls1988
Messages: 7
Registered: September 2015
Location: Bangalore
Junior Member
Hi, Thanks for your response. My seniors have checked and taken thread dumps and resolved the issue. But i don't know what is the root cause.
Previous Topic: Data Guard (OEM)
Next Topic: Installation of Oracle Enterprise Manager 12c _ On windows 2012
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 17 08:59:53 CST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00846 seconds