(wrong string) äätöksen vahvistaminen

From: (wrong string) ård <jonne.nygard_at_tangens.org>
Date: Mon, 16 Jun 2008 14:19:22 -0500
Message-ID: <1213643962_3101_at_news-in1.superfeed.net>


Aika huvittavaa, että tiedotusvälineet ovatr kiinnostuneet vain Kallin taustamaksajista, miksi? Miksi ihmeessä ei oteta esille esim. Anne Holmlundin ja vaikka nyt Paavo Lipposen kaltaisten kiistatta tiedettyjä ydinalan madonlukukytköksiä SDP:n vaalien alla ja noin?

Niistä voisimme saada enemmän kuin mukaansatempaavaa viitettä siihen mistä esim. Vapaavuori helsinkikeskeisen ydinintonsa ja Suomen maakuntien syöntiinsä potkun ottaa? Nimittäin näiden kaikien taustasponsorit kun ymmärtääkseni on JO valmiiksi lehdistölle tiedotettuna! Mitä hyötyä edes olisi lain kirjaimella, jossei asiasta kaikkein kiinnostuneimmille , eli äänestäjille asti sponsseista realityä tulisi? Ai niin pahus tosiaan, ei ne tulekkaan!.. ..(

Kallia moitti muutamia viikoja sitten mm. TVO:n johtajana tunnettu P. Simola. Hän oli kovin käärmeistynyt siitä, että heidän lukuisat lanserauksensa seutukuntien politikoille olivat käpyisästi kuivuneet kasaan. Pertti prutisi pahasti siitä, että OL-3 hanke meni kuin kiulu sikalaan, mutta tämä OL-4, niin sille löytyi TVO:n suunnattomaksi kauhuksi tykittävää kaatajaa massoittain. Oi voi ja jäi sen verran ydinalala hampaankoloon, että päättivät siltä seisomalta silkaksi "kostoksi" erottaa Kallin myös , .. .oi ja niin tosiaan Forttumin isopalkkavirasta.. ..Uups, jaa niin ei meillä näistä mahdolisista sponssi Posivoista ja Fennovoimista saa missään virallisesti haastella. Voi kauhistus sentään juu.. .! Received on Mon Jun 16 2008 - 21:19:22 CEST

Original text of this message