Re: Do-ah-do Do-Do-Do-Do Do-ah-do Do-do-do-do D'oooooooooh!

From: (wrong string) és <atrophier_at_uno.net>
Date: Sun, 29 Jun 2008 14:55:29 -0500
Message-ID: <FGi6k.20356$_03.3921_at_svingel.com>


Kuten varsin tiedämme mulla on harvoin vastauskaverina sellainen henkilö, jonka osaamiset täällä yltää tasoilleni monessakaan asiassa. Mutta talouspuolella olen sellaisen arvon aina Kankaalle täälä toki asettanut. Ja Rauno hyvä taas tasokuuttasi kaivataan.)

Eli tosiaan kuulin MTV:stä miten talous-TV toimittaja kommentoi, että edessämme on "poikkuksellisen pitkä ja raskas taloustaantuma, jollaista ei olla aiemmin nähty?" HaloUU, mistäs nyt tosiaan tuulee? Onko siis kyse siitä, että nimenomaan tämä ydinaavikoitumisen -405 sadantakadon nostattama maailmanlaajuinen jo nyt 37 maailman maata nälästä polvilleen pannut kriisi tiedetään NÄIN pahaksi?

Mua todella säväytti, että jo tässä vaiheessa YLE juoksuttaa syyksi esim. maaseudun selkeän laiminlyönnin? Tällaista faktaa kun emme ole esim. Suomessa saaneet kulla sitten 30-lukujen! Onko tosiaan nyt siis niin, että ydinaavikoittumisen tappamat kalaravinnot meriimme ja kolmanneksen maailman ruuasta poistaneet ydinvoimaloiden päästöjen tuhoamat mm. mehiläisten 92% totaalituhot tiedetään jo NÄIN paniikinomaisiksi? Onko tilanne jopa niin paha, että länsimainen ns. sivistys on päälleen kaatuvine säteilyioniosatiotaivaineen kuilunsa partaalla.. ..Eli USA:n beettasoihtuamistaivailta alas tiputtamat tuhannet ja tuhannet lennot ovat vasta alkusoittoa ydinaavikoitumistulevaan taloustuhoutumiseen.

Että nyt Suomi tekee tulevia ydinhankkeitaan tarkoin tietäen, ettei niitä koskaan kyetä enää käyttämään, koska nimenomaan ydinlaitosten takia maailmamme taloudet jo täysillä horjuu? Eli onko Suomen ydinhankkeen peitetarinana rakentaa EU:lle valtavalla paineella ydinaseita, jotta Eurooppa ikäänkuin kykenisi asein pitämään nälkään kuolevat loitolla? Onko Atsteekkien ennakoima v.2012 "apocalypsinen maailmanpuhdistumisennustus" jo täällä tulemassa?.. .Toki tiedän, että aihe on jopa sulle "arka" mutta mitä sanoisit ..? Musta näyttää nyt enemmän kuin selvältä, että Einsteinin armonaika 5v mehiläistuhotaivaamme alla käy yksiin myös tähän ennusteeseen LIIAN hyvin!.. .. .. Received on Sun Jun 29 2008 - 21:55:29 CEST

Original text of this message