Re: Attaching form library to another form library in 10g

From: Frank van Bortel <>
Date: Fri, 06 Jul 2007 21:55:37 +0200
Message-ID: <f6m6np$8gc$>

Hash: SHA1 wrote:
> I am trying to add a form library (A) to another form library (B).
> When I add the library (A), I remove the path and have just the file
> name (.pll) before I click on the Attach button of the Attach Library
> popup. I am doing this on my PC which has a copy of the current
> versions of both libraries. The library (B) successfully compiles on
> my PC. I save the library (B), then copy it to my app server. When I
> execute a form that has the library (B) attached to it, I get the
> "FRM-40039: Cannot attach library while opening form" error. I can go
> back to the library (B) on my PC, remove the attached library (A)
> (click on the red X in the Object Navigator), save it, copy it to the
> app server, and then successfully open the form.
> What am I doing wrong? What is the 10g tool for converting the pll to
> a pld so I can verify that it is not grabbing the path when I attach
> it?
> I am using:
> Forms [32 Bit] Version (Production)
> Oracle9i Enterprise Edition Release - Production
> With the Partitioning option
> JServer Release - Production
> Oracle Toolkit Version (Production)
> PL/SQL Version (Production)
> Oracle Procedure Builder V10. - Production

Could be the good old path bug...

try to explicitly remove the path, and let the tool figure out where to find the library (it should -obviously- be in the search path...)
- --
Frank van Bortel

Top-posting is one way to shut me up...
Version: GnuPG v1.4.1 (MingW32)

iD8DBQFGjp45Lw8L4IAs830RArWCAJwJoIZSoV9JNs1Md3VUol+iL6Y2VQCcCamN Nc3j8cWtJvllmN+zRo/s93A=
-----END PGP SIGNATURE----- Received on Fri Jul 06 2007 - 21:55:37 CEST

Original text of this message