Oracle FAQ Your Portal to the Oracle Knowledge Grid
HOME | ASK QUESTION | ADD INFO | SEARCH | E-MAIL US
 

Home -> Community -> Usenet -> c.d.o.tools -> Re: Again about Oracle 8i on Win XP Pro

Re: Again about Oracle 8i on Win XP Pro

From: Daniel Morgan <damorgan_at_x.washington.edu>
Date: Mon, 20 Sep 2004 18:17:23 -0700
Message-ID: <1095729515.293867@yasure>


Sybrand Bakker wrote:

> On Sun, 5 Sep 2004 17:01:52 +0200, "ANSWER" <bojan_at_blic.net> wrote:
> 
> 

>>Hi,
>>
>>I've installed Oracle 8i enterprise edition on P-III box which has XP
>>pro(SP1), after installation it worked fine and after I rebotted my box it
>>stopped working and I checked the services for oracle and it says "Starting"
>>as status instead of "Started".
>>I've uninstalled the Oracle and reinstalled three times and found the same
>>problem all the time.
>>
>>PS.
>>Don't mention Oracle 9i, I need help specificly for 8i
>>
>>What can I do to solve this?
>>Thanks
>>
> 
> 
> Nothing. Oracle 8i is not certified on XP and will be desupported
> anyway end of this year.
> 
> 
> --
> Sybrand Bakker, Senior Oracle DBA

I agree with Sybrand. Rejecting the one and only solution available is not a good move on your part. If you can upgrade ... upgrade now. If not then time to go back to W2K understanding, of course, that you are within ~100 days of desupport.

-- 
Daniel A. Morgan
University of Washington
damorgan_at_x.washington.edu
(replace 'x' with 'u' to respond)
Received on Mon Sep 20 2004 - 20:17:23 CDT

Original text of this message

HOME | ASK QUESTION | ADD INFO | SEARCH | E-MAIL US