E-Impulse! - THE Oracle/Java specialist

From: <ahabraken_at_e-impulse.nl>
Date: 29 Oct 2001 05:02:54 GMT
Message-ID: <9rintu$ems$7_at_news1.xs4all.nl>


http://www.e-impulse.nl

E-Impulse! is een no-nonsense e-business company. Een solution provider gespecialiseerd in e-business en web-based applicaties in een Oracle omgeving.

Onze expertise ligt o.a. op het gebied van architecturen, Java 2 Enterprise Edition, Java Development Tools (JDeveloper), Application Server technologie (Oracle 9i AS) en het inrichten van ontwikkelstraten.

E-Impulse! opereert vanuit een gezonde combinatie van theoretische kennis en praktische ervaring. Geen dikke-boeken-schrijverij of wapperen met rapporten van IT trendwatchers; dat laten wij graag over aan de anderen. Wij geven de web- en internet-strategieën van uw organisatie concreet vorm en inhoud met robuuste en innovatieve applicaties. Zodat ook uw bedrijf klaar is voor de nieuwe economie.

E-Impulse! heeft een unieke kijk op zaken. Ons totaalconcept is gebaseerd op inzicht in de spelregels van de nieuwe economie. Door het constant monitoren en analyseren van de laatste marktontwikkelingen en de continu veranderende technologie, helpen wij organisaties met het opzetten en aanpassen van bedrijfsprocessen. Onze ambitie: Shaping the Future, oftewel organisaties helpen succesvol en flexibel te zijn.

De wereld om ons heen verandert. De manier van zakendoen verandert. E-business is het sleutelwoord. Een nieuwe vorm van organiseren, communiceren en met klanten en relaties omgaan. Er zijn nieuwe spelregels: snelheid, service en flexibiliteit staan voorop. Efficiëntie, effectiviteit en continuïteit zijn een must. E-Impulse! kent de spelregels.

Als e-business company zijn wij volledig ingericht op de nieuwe wereld: customer-focused, innovatief en creatief. Onze customer focus is leading. In onze visie is techniek een 'enabler', die bedrijven in staat stelt ambities te realiseren.

Innovatie & opgestroopte mouwen
E-business biedt bedrijven en organisaties nieuwe kansen. Kansen om processen te stroomlijnen, nieuwe diensten aan te bieden en 'last but not least': nieuwe markten aan te boren. E-Impulse! helpt deze kansen te benutten.

Met een gezonde portie innovativiteit, creativiteit en opgestroopte mouwen gaan onze specialisten aan de slag. Of het nou gaat om het volledig opzetten van een web-applicatie of het transformeren van een 'Brick & Mortar' naar een 'Click & Mortar', de uitdaging is voor E-Impulse gelijk: eigentijdse strategieën en unieke concepten, een vlekkeloos projectverloop en flexibele service. Dat is waar onze klanten op kunnen rekenen.

[Quoted] Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of kontakt opnemen met Arthur Habraken via ahabraken_at_e-impulse.nl Received on Mon Oct 29 2001 - 06:02:54 CET

Original text of this message