Automatiseringsbedrijf zoek Oracle specialisten

From: Michael <michael_at_wildher.nl>
Date: Fri, 18 Jun 1999 23:37:27 +0200
Message-ID: <376ABC17.17D0C07C_at_wildher.nl>



Functie-eisen

Wij zien ons genoodzaakt vijf zware selectie-statements te benoemen waarmee direct bepaald wordt of jij bij onze organisatie zou evolueren tot een echte Wildher vrouw of man. Zit je goed, daar komen ze:
* Als de klant een probleem heeft levert Wildher altijd een oplossing.
je combineert gevoel voor service met kennis, creativiteit en vasthoudendheid
* De waan van de dag bepaalt het tempo maar niet de norm. je bent
integer, eerlijk naar anderen maar vooral naar jezelf
* Het concept 'de doodlopende steeg' laat zich het best uitleggen
door.... de andere kant uit te gaan. je combineert gegeven de omstandigheden de drive en openheid om flexibel van aanpak te zijn
* 'Brullende' collega's hebben wel vaak iets heel zinnigs te 'keffen'.
je bezit het zelfvertrouwen om echt samen te werken
* Jij begeeft je graag in het hol van de leeuw. je durft initiatief te
nemen, ook als je het resultaat nog niet kent Aan het laatste selectiecriterium kun je nu al voldoen door ons te schrijven!

Bedrijfsbeschrijving

Wildher is een bedrijf dat op IT-gebied een zorg uil handen neemt van haar opdrachtgevers. Wij verlenen diensten aan bedrijven die net als wij geloven dat 1+1 meer dan 2 moet opleveren. Onze specialiteit is het projectmatig ontwerpen en implementeren van informatiesystemen met behulp van Oracle technologie. Natuurlijke selectie: de naam voor het ongeėvenaarde, al sinds jaar en dag voortgaande testexperiment om te bepalen of organismen passen in hun omgeving en naast andere organismen. Nergens wordt zo intensief en stelselmatig getest als in natuurlijke systemen. Binnen onze organisatie willen we dat het (bijna) net zo werkt. Onze selectiedruk is gericht op kwaliteit. Dit doen we door intensieve onderlinge samenwerking. Alleen zo ontstaan onze hoogwaardige IT-oplossingen. Ook bij het vinden van nieuwe collega's zijn wij selectief.

Arbeidsvoorwaarden

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend maar vooral flexibel. Jij bepaalt in overleg met ons hoe jouw contract eruit ziet. Als het gaat om de auto van de zaak, het verzekeringspakket of het in deeltijd werken, alles is bespreekbaar.

Aanvullende informatie

's-Gravelandseweg 46 DS
1211 BT Hilversum.
Telefoon: 035 - 623 68 00.
Telefax: 035 - 623 65 60
Tel 's avonds: 06 - 51 175 898
E-mail: contact_at_wildher.nl Received on Fri Jun 18 1999 - 23:37:27 CEST

Original text of this message