Internet Developer - Database Specialist for Belgium

From: Geert Hannon <ghannon_at_imagic.be>
Date: 1998/01/03
Message-ID: <34b13d40.12970823_at_news.innet.be>#1/1


iM_at_Gic is één van de toonaangevende New Media Bureaus. Wij begeleiden bedrijven, instellingen en organisaties bij hun eerste stappen op het vlak van Internet, Intranet, Extranet en CD-Rom.

Sinds 1 maart 1995 bouwden wij reeds een team uit van 19 vaste medewerkers. Samen voeren wij opdrachten uit voor Samson & Gert, Leo Burnett, LMS International, Bobbejaanland, Generale Bank, Janssen Pharmaceutica, Janssen-Cilag, Samsonite Europe, Digitale Metropool Antwerpen, IBM, VUM-Groep, CB Direct,…

Sfeer? Een jonge ploeg, creatief, teamspirit, professionalisme,… Een onevenaarbare drive, een aanstekelijk enthousiasme, motivatie, ambitie. Maar toch wel een hoge druk op elk moment.

In het kader van de voortdurende groei en het uitbouwen van een aantal bijkomende business units (Intranet, CD-Rom,…) zijn wij op zoek naar bijkomende ondernemende medewerkers.

Internet Developer - Database Specialist (m/v)

Jouw functie: je wordt opgenomen in het bestaande team dat instaat voor het beheer van het eigen server-park en netwerk, de analyse van Internet-, Intranet- en Extranet-projecten, de uitvoering van deze projecten en research & development.

Jouw profiel: wij zijn er ons van bewust dat witte raven niet bestaan, maar soms ben je er toch naar op zoek. Wanneer je een of meerdere van de volgende elementen beheerst dan pas je zeker in het bestaande team: Heb je een aantal jaren ervaring in een informaticafunctie of bij een software-huis dan heb je zeker een streepje voor.

Platform: Unix (Solaris 2.5), Windows NT Server 4.0 Databases: SQL, Oracle, Informix, Access HTTP: Apache, Netscape en Microsoft Information Server Mail: Sendmail, NTMail en NTList
Scripting: C, C++, Perl, Visual Basic, Java en Javascript Firewalling, TCP/IP

Ons aanbod: wij bieden je een boeiende job in een aktieve en groeiende markt, je zal bij ons een professionele werkomgeving vinden en een reeds bestaand stevig uitgebouwd team en je ontvangt een correct loon.

Interesse? Stuur ons een overtuigende brief of e-mail bericht samen met je CV naar iM_at_Gic, t.a.v. Geert Hannon, Mechelsesteenweg 134-136, 2018 Antwerpen of ghannon_at_imagic.be. Received on Sat Jan 03 1998 - 00:00:00 CET

Original text of this message