Re: Configuring icons with OAS 10g (Forms application)

From: Michael Austin <>
Date: Mon, 27 Apr 2009 17:24:16 -0500
Message-ID: <ngqJl.28613$>

joel garry wrote:
> On Apr 27, 11:23 am, "Kike" <> wrote:

>> Hello,
>> I'm getting desperate with the OAS 10g configuration. I'm tring to install a
>> Forms & Reports 10g application, and I'm having no problems with the forms &
>> reports. But, I'm not able to see the icons (gif format) in runtime. I
>> haven't got any problem to see them in developing-time, but I can't see them
>> later, with the application running.
>> I've been reading a lot of documents about this, but nothing works. I've
>> tried to map a virtual directory named "icons" to a physical one also named
>> "icons", inside the main application folder. I've tried to pack the icons to
>> a JAR file, and adding it to the classpath in the configuration file.
>> Nothing :-(
>> Any idea? Can anybody explain it to me step-by-step, please? I've got
>> installed the Oracle Forms & Reports Services 10g Application Server.
>> Thanks a lot.
>> Best Regards,
>> Kike.
> I'm way out of date on this, but I take it you're talking about
> metalink notes 730216.1, 208272.1 and 803922.1 ?
> What is your default.icons.iconpath ?  Poke around in the registry,
> something may be amiss.
> jg
> --
> is bogus.

currently being out of work, I no longer have access to Metalink :( I could become a part of the Oracle PartnerNetwork but that would cost me about $2K-USD. Received on Mon Apr 27 2009 - 17:24:16 CDT

Original text of this message