Oracle FAQ Your Portal to the Oracle Knowledge Grid

Home -> Community -> Usenet -> c.d.o.server -> Re: What's up with - anyone else have problems?

Re: What's up with - anyone else have problems?

From: Joel Garry <>
Date: 23 Apr 2004 16:24:11 -0700
Message-ID: <>

Teresa Redmond <> wrote in message news:<>...
> On 21 Apr 2004 15:57:13 -0700, in,
> (Joel Garry) scribbled:
> >Ed Stevens <nospam_at_noway.nohow> wrote in message news:<>...
> >> Anyone else having problems with I normally hit it
> >> several times a day to look up an error msg or check a manual. On
> >> Friday it asked me to log in (something it seems to do sporadically)
> >> but wouldn't accept my userid and password. Even after requesting a
> >> confirmation of my password, I copied and pasted the information from
> >> the confirming e-mail, but still rejected.
> >>
> >> What's even more strange is that after following some links to find a
> >> place to report the problem, I found myself at
> >>, and that page had
> >> a 'Welcome' with my e-mail address and a 'logout' link. It obviously
> >> thought I was already logged in. When I followed links from there to
> >> the OTN forums, ( the
> >> Welcome said I was 'guest' and had a 'Login' link.
> >>
> >> I was able to read the OTN forums as a guest, there were several
> >> others reporting the same problem.
> >
> >I've noticed a number of strangenesses among the various sites since
> >they put out the new metalink, looks to me like they are trying to
> >rollout various new pages and us users see the results of
> >webcache-aphasia. I wonder if they are upgrading their SSO?
> I had the exact same problem last month. I've had an account at OTN
> for over 3 years, and had almost the exact same experience as the
> poster above did. One web page is always open to oracle's website,
> and it has my name on the top of the page. One day I went to look for
> something in the forums, and suddenly I was a "guest". I couldn't
> post a question. I couldnt' log in with my usual info. Email
> reminder had the info I'd just tried to use. I copied/pasted, no
> good. I had to create a new username, because in trying to use the
> same one I've been using (that suddenly wasn't valid), I got an error
> saying that info was already in use! but I couldn't sign in using
> it!!! *sigh*.

It even gets better. I was going around through several layers of portal stuff on the local intranet, then went out to portalcenter, where it asks me to log on. Wouldn't take my login. Eventually I got to the page where it sends you your password, which email of course isn't something I can get to from here. At least it says where it is sending it. So I start backing out, and wind up at where I was trying to get to... or was I? Since it was documentation, it turned out to be on a local machine. The only way to tell is to look at properties under File, since the pages don't display an address box. Anyways, some of the portal stuff has various administrator configurable timeouts for the cacheing, with various rules that vary depending on whether things are images or whatall. And amid all this I'm still logged onto otn and metalink. I think. No wait, had to login again. On metalink but not otn. Sheesh!


-- is bogus.
"Oh, my head.  Where am I Wilbur?  Wilbur?" - Mr. Ed
Received on Fri Apr 23 2004 - 18:24:11 CDT

Original text of this message