M: Renault twingo 1.2 vm98 juuri kats.

From: Simo Helenius <helenius_at_kalynsa.com>
Date: 10 Sep 2009 16:19:09 GMT
Message-ID: <4a153aec$0$6284$4f793bc4_at_n5.yub-253-102-15.mzvsw.com>YLE A-piste 07.05.2008 aika mieliinpainuvaa tykitystä. Tähän asti ministeri Jan Vapaavuori on yybereimmin vaatinut kaiken taloustoiminnan keskittämistä härskimmin painoin pelkästään Helsinkiin. Ainoastaan ydinvoiman hän toki haluaa niin halvatun kauas Helsinkistä, kuin mahdollista. Vapaavuori haluaa kaiki asukkaat pois maakunnista Helsinkiä lihottamaan, samoin talousalan edustajat, kuin erityisesti kaupat myös.. .Öö.. .tai siis tähänasti halusi!

Kun Keskisen kauppa alkoi imuttamaan helsinkiläisostajia ei homma ole herroille ollut yhtään "kivaa". Ja Keskistä vastaan on helsinkiläismahakkaat keskittäneet jo pitkään ja hartaasti sellaista loanloiskintaa, ettei vastaavaa. Mutta ei edes tämä riitä. Nyt kun Vapaavuoren toiveita noudattaa myös maskulaiskauppias Toivo Sukari oli Jan kuin rotan syönyt ja toista odotteleva. Tuskin niin myrtynyttä ministeriä on TV:ssä juuri nähty, kuin keskustellessaan oivallisen taitavan Sukarin pyuörittämä Vapaa/ydinvuori. Jan teki kardinaalimunauksen toisensa perään mm. uhkailemalla HENKILÖKOHTAISISTA tarkentamattomista.. .ai, jai, intresseistään estää Vihtiin rakennettavan Ideaparkin. Sukari ilmoitti inhonsa siekailematta röyhkeään helsikiläiskauppasuojeluun ja pääkaupunkiministeri sai mitä tekotöpistään ansaitsi. On aivan varmaa, että noin räikeän läpinäkyvää omaan napaan tuijottamista ei vapaan kilpailun maailma kokomusministeristään kauoja katsele. Ilmassa oli lyijynharmaan knokoutin ankaraa viimaa.

Oivaltavasti Toivo osoitti myös ministerin tietämättömyyden kaupasta ja niiden määristä yleisemmin Pohjolassa. Oivasta säilän käytöstä Vapaavuoren äänestäjäkunta pakitti ryskyen taustalla. Tosiaan keskustelun tiimoilla kävi selväksi, että Jan oli enemmän kapitalismia ja kaikkea vapautta yrittää vastaan julkisesti kuin taannoin Engelssin triio! Kävi myös ilmi, että keskustelijoista vain Jan oli sitä mieltä, ettei elämää ole Kehä-III ulkopuolella ensinkään. No ehti asuntoministeri heittämään pari riviä ydinvoimaikoonisponssiina, mutta .. no toi LUVATTOMAN heikko esitys nimenomaan raakasti ryvettyneeltä asuntoministeriltä arvon Kokoomus! Enemmän kuin vaihdon paikka ministerillenne ja valovuosia viisaampaa.. no hei vaikka Kanervaa vaihdokkisiivilään, jossei muita löydy!) Received on Thu Sep 10 2009 - 11:19:09 CDT

Original text of this message