Telenet nieuwsgroepen mededeling: nieuwsserver adres aanpassen/Attention: modification de l'adresse du serveur de newsgroup

From: <info_at_telenet.be>
Date: Wed, 30 Jan 2008 02:00:30 GMT
Message-ID: <2TQnj.21665$EA.3187@biebel.telenet-ops.be>


Beste klant,

Telenet heeft een migratie gedaan van haar nieuwsservers.

Wat betekent dit concreet voor jou als gebruiker?

Er verandert niets aan de service, maar om verder gebruik te maken van de Telenet nieuwsgroepen service moet je bij de instellingen van je nieuwslezer het adres van de nieuwsserver veranderen van news.telenet.be of newsbin.telenet.be in newsgroups.telenet.be. Verder dien je de authenticatie op deze nieuwsserver uit te schakelen.

Met vriendelijke groeten,

Het Telenet team


 

Cher client,  

Telenet a effectue une migration de ses serveurs de newsgroup.

Pour continuer a utiliser les newsgroups de Telenet, modifiez dans la configuration de lecteur de nouvelles l'adresse du serveur de newsgroup: newsgroups.telenet.be a la place de news.telenet.be ou newsbin.telenet.be. Ceci ne necessite pas que vous vous identifiez pour acceder a ce serveur de newsgroup.  

Cordialement,

L'equipe Telenet Received on Tue Jan 29 2008 - 20:00:30 CST

Original text of this message