Oracle FAQ Your Portal to the Oracle Knowledge Grid
HOME | ASK QUESTION | ADD INFO | SEARCH | E-MAIL US
 

Home -> Community -> Usenet -> c.d.o.misc -> Oracle specialisten gevraagd

Oracle specialisten gevraagd

From: Johan Kuster <jkuster_at_cadenz.nl>
Date: Tue, 08 Dec 1998 21:40:32 +0100
Message-ID: <366D8EC0.CE1@cadenz.nl>


Wie is Cadenz?



Cadenz is een jong en dynamisch automatiseringsbedrijf met 70 medewerkers die als ontwikkelaar, integrator of consultant werkzaam zijn. Wij bieden IT-diensten aan grote en middelgrote organisaties.
Cadenz selecteerde bij de oprichting in 1989 Lotus Notes, Staffware, Windows NT en Oracle als werkterrein. Gedurende meer dan 8 jaar heeft Cadenz een naam opgebouwd in de IT markt als een flexibele, klantgerichte organisatie met betrokken en vakbekwame medewerkers. Onze klanten zijn bijvoorbeeld: ABN-AMRO, ING bank, AMEV, ArboNed, Philips, IBM, Wolters Kluwer enz.

Profiel van een Cadenzer?



Bij Cadenz werken mensen met verschillende achtergronden. Ze hebben echter een ding gemeen en dat is naast hun voorliefde voor de techniek: klantgerichtheid, dynamiek, initiatief, probleemanalytisch vermogen, teamgeest en betrokkenheid. Door de korte communicatielijnen heerst bij Cadenz een informele sfeer waarin het zeer prettig werken is. Ontspanning na het werk is zeker zo belangrijk, daarom zorgen we bij Cadenz ook voor diverse uitstapjes en sporten.

Wie zoeken wij?



Mensen met enige ervaring met Oracle (bv Developer 2000/ Designer 2000), DBA's of mensen die tot Oracle specialist willen worden opgeleid.

Waarom is Cadenz een interessante werkgever?



Bij Cadenz beseffen wij dat onze medewerkers onze belangrijkste kracht zijn.Het belang dat wij hechten aan onze medewerkers, komt zeker tot uitdrukking in het goede salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt daarbij denken aan een:
- Dertiende maand

Je begrijpt het, er valt over Cadenz nog veel meer te vertellen en daarom zouden wij hierover graag een afspraak met jou willen maken. Je kunt mij bellen voor een afspraak op nummer 010-2849994. Je kunt natuurlijk ook een mailtje terug sturen naar mstieding_at_cadenz.nl . Ik hoop snel wat van je te horen.

Met vriendelijke groeten,

Monique Stieding Received on Tue Dec 08 1998 - 14:40:32 CST

Original text of this message

HOME | ASK QUESTION | ADD INFO | SEARCH | E-MAIL US