Oracle FAQ Your Portal to the Oracle Knowledge Grid
HOME | ASK QUESTION | ADD INFO | SEARCH | E-MAIL US
 

Home -> Community -> Usenet -> c.d.o.misc -> HSB B.V. zoekt: database-specialisten (Oracle, Sybase, Clipper)

HSB B.V. zoekt: database-specialisten (Oracle, Sybase, Clipper)

From: <wildtjde_at_worldaccess.nl>
Date: 1997/03/21
Message-ID: <N.032197.210852.28@wxs2-3.worldaccess.nl>

HSB (Healthcare Systems Benelux) B.V. is een innovatieve onderneming in de nieuwe en snel groeiende markt van de chipkaarttechnologie. Onze strategische positie in deze markt veroorzaakt momenteel een zeer sterke groei. Op dit moment hebben we slechts aan één ding gebrek: voldoende gekwalificeerde programmeurs, systeemontwikkelaars en systeemontwerpers om ons R&D-team in aantal en kennis te versterken. De genoemde personen herkennen zich in een of meer van de volgende omschrijvingen:
- Database specialist (Oracle, Sybase, Informix)

Zie verderop voor een meer gedetailleerde omschrijving van het bedrijf, de functie-inhoud en de vereisten.

Ben je geinteresseerd?
- Stuur een E-mail of brief naar HSB met een gedetailleerd curriculum vitae (beschrijf uitvoerig je kennis, ervaring,
eerdere banen, specifieke onderwerpen in je studie) en hoe deze kennis en ervaring aansluit op de verderop genoemde vereisten/gewenste punten
- Vraag meer informatie per telefoon of E-mail


J. de Wildt
E-mail: wildtjde_at_worldaccess.nl

HSB B.V.
Polanerbaan 15
3447 GN WOERDEN
tel.: +31-348-433080


Informatie over:

1. Het bedrijf
2. De baan
3. De vereisten/gewenste kennis

--------------------------------------------------------------------------------------------

  1. Het bedrijf HSB (Healthcare Systems Benelux)

HSB B.V. is een innovatieve onderneming in de nieuwe en snel groeiende markt van chipkaarten, chipkaarttechnologie en chipkaartsystemen. In deze dynamische markt is HSB voorloper bij de implementatie en het gebruik van smartcards in gezondheidszorg projecten en bij verzekeringsmaatschappijen. Op dit moment wordt HSB ook aktief in markten buiten deze twee sectoren.
HSB houdt zich bezig met het totale spectrum van kaarttypen: van simpele human-readable types tot zeer geavanceerde smartcards. De grootte van onze projecten varieert van enkele duizenden chipkaarten tot een half miljoen of meer. Daarom horen we tot de belangrijkste spelers in de markt van de chipkaarttechnologie.

Een van onze hoofdprodukten is het CardCare KMS (Kaart Management Systeem). Dit softwareprodukt is het centrum van het totale systeem (om de logistiek van produktie en uitgifte van kaarten te beheren), dat HSB kan leveren aan zijn accounts. Naast dit softwareprodukt kan HSB tevens de gewenste hardware leveren om de totale benodigde infrastructuur te bouwen voor kaartbeheer en -management.

De ontwikkeling van dit CardCare KMS gaat steeds verder en is voortdurend noodzakelijk vanwege de snel wijzigende vraag vanuit de markt (bijv. multifunctionele chipkaarten, relatie chipkaart en internettechnologie). Daarom ligt het hoofdaccent van onze bezigheden op software-ontwikkeling.

HSB is (op dit moment) een tamelijk klein bedrijf met een gekwalificeerd management (enkele tientallen jaren ervaring). De R&D-groep (jouw toekomstige collegas) bestaat uit professionals, is tamelijk jong (eind 20/begin 30) en vormt een hecht team met een leuke en prettige sfeer. Hard werken maar niet te hard is ons devies. Door de kleine omvang van het team heb je een uiterst gevarieerde baan, waarin je in korte tijd veel verantwoordelijkheden kunt krijgen.


2. De inhoud van de baan:
- systeemanalyse/-ontwerp

3. De vereiste/gewenste kennis/ervaring

Onze kandidaten dienen tenminste te voldoen aan enkele van de hierna genoemde eisen/wensen: Kennis van (en eventueel ervaring met):
- Systeemontwerp, -analyse en ontwerpmethodieken

Afhankelijk van kennis en ervaring ligt het accent in je toekomstige baan meer op implementatie (minder ervaring) of systeemanalyse/ontwerp (meer ervaring).
We evalueren de capaciteiten van elke kandidaat afzonderlijk op complementair/versterkend zijn ten opzichte van de reeds aanwezige kennis in het team. Als je geen kennis hebt op een aantal punten die hierboven genoemd zijn, wordt dit in no time via training-on-the-job bijgespijkerd. In ieder geval leert een blik op de lijst hierboven, wat je in korte tijd allemaal kunt leren bij ons bedrijf.

Wij zoeken enthousiaste teamplayers met analytisch denkvermogen en een professionele houding. Schrijfvaardigheid is ook een pre.
We nodigen je uit om te beschrijven hoe jouw kennis en eventuele ervaring aansluit op de hierboven genoemde aandachtsgebieden. Received on Fri Mar 21 1997 - 00:00:00 CST

Original text of this message

HOME | ASK QUESTION | ADD INFO | SEARCH | E-MAIL US