RE: Toad issue ?

From: Robertson Lee - lerobe <>
Date: Tue, 5 Jan 2010 09:53:21 -0000
Message-ID: <>

The customer have conceded that its an issue with their Toad, so is not my problem and have closed the ticket  

-----Original Message-----
From: Bill Ferguson [] Sent: 04 January 2010 19:50
To: Robertson Lee - lerobe
Cc: Oracle-L Group
Subject: Re: Toad issue ?


I just ran the script without any problems. I'm running TOAD and Oracle on Windows Server 2003.

Have your client try running it in both SQL*Plus and again in TOAD. Occasionally I get some strange issues, but closing TOAD (and sometimes just doing a "Test Connections") clears any 'memory' problem. Probably something flaky with the memory contents on the clients machine or within the SQL Net client.

-- Bill Ferguson

On Mon, Jan 4, 2010 at 9:19 AM, Robertson Lee - lerobe
<> wrote:

> Guys,
> AIX 6.1
> Oracle
> One of our clients is getting an issue when running some scripts.  This has
> worked plenty of times before with no errors, the only difference they think
> is that they are running it in TOAD rather than SQL Plus so this could be
> one possible cause?
> select sid from V$SESSION where audsid = (select USERENV('SESSIONID') from
> dual)
*************************************************************************** The information contained in this communication is confidential, is intended only for the use of the recipient named above, and may be legally privileged. If the reader of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please resend this communication to the sender and delete the original message or any copy of it from your computer system. Thank You. **************************************************************************** --
Received on Tue Jan 05 2010 - 03:53:21 CST

Original text of this message