Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Report error (Reports 6i)
Report error [message #309416] Thu, 27 March 2008 06:43 Go to next message
dillango
Messages: 145
Registered: January 2008
Senior Member
Dear All,

I created one report that included chart object. When I run it in the report builder, it works fine. But when I compile the program and copy in to the client, I am getting an error "REP-1246 Chart Document Not Found". However, sometimes it is working. I could not understand the exact problem.

Any suggestion please?

Ilango
Re: Report error [message #309423 is a reply to message #309416] Thu, 27 March 2008 06:54 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
This is what Oracle says:
Quote:
REP-1246: Graph document not found.

Cause:   Reports Builder cannot find the associated graph document for the graph.

Action:   Correct the file name and path of the graph document.

Did you try to "Compile All" (<Ctrl> + <Shift> + K), and then generate the report?
Re: Report error [message #309841 is a reply to message #309423] Sat, 29 March 2008 03:29 Go to previous message
dillango
Messages: 145
Registered: January 2008
Senior Member
Mr.Littlefoot,

Yes, I compiled the program and generated the .rep file. sometimes, even in report builder it is not working. I have to remove the chart item and recreate one more time.

Ilango
Previous Topic: Null Value
Next Topic: how to build a Manual Matrix Report ?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 20:18:27 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09665 seconds