Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » Database's Not Showing IN EM (Oracle 9i)
Database's Not Showing IN EM [message #308534] Mon, 24 March 2008 13:42 Go to next message
jayoung
Messages: 21
Registered: October 2005
Location: USA
Junior Member
Hi I can't get the Databases discovered in the Enterprise Manager
they are in the tnsnames.ora file..

Thanks
Jay
Re: Database's Not Showing IN EM [message #308536 is a reply to message #308534] Mon, 24 March 2008 14:11 Go to previous messageGo to next message
jayoung
Messages: 21
Registered: October 2005
Location: USA
Junior Member
Here is what i am talking about, under "network" there are no databases discovered for the Node? not even the OEMREP database?

http://i271.photobucket.com/albums/jj155/multiviper/nodatabases.jpg
Re: Database's Not Showing IN EM [message #308718 is a reply to message #308534] Tue, 25 March 2008 04:57 Go to previous messageGo to next message
hristo
Messages: 258
Registered: May 2007
Senior Member
Sorry, my answer was for 10g....

Hi!

Have you tried to 'ADD' a DB under targets -> databases? There OEM searches for DBs which have not been discovered.

There are a known bug when trying to discover new DBs, but hopefully you will not run in to it Smile

Regards
H

[Updated on: Tue, 25 March 2008 04:58]

Report message to a moderator

Re: Database's Not Showing IN EM [message #308883 is a reply to message #308718] Tue, 25 March 2008 16:32 Go to previous messageGo to next message
jayoung
Messages: 21
Registered: October 2005
Location: USA
Junior Member
Thanks for your Reply, I am still having this problem, if anyone else has a suggestion i sure would appreciate it...

Thanks
Jay
Re: Database's Not Showing IN EM [message #310850 is a reply to message #308534] Wed, 02 April 2008 11:17 Go to previous messageGo to next message
divroro12
Messages: 105
Registered: March 2008
Location: Laurel, MD USA
Senior Member
Click on Navigator > Add Database to tree

Re: Database's Not Showing IN EM [message #321660 is a reply to message #310850] Wed, 21 May 2008 00:03 Go to previous message
jayoung
Messages: 21
Registered: October 2005
Location: USA
Junior Member
thanks for your reply, I got it fixed
Previous Topic: different platform
Next Topic: changing IP address of server
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 04:56:21 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.15778 seconds