Home » RDBMS Server » Backup & Recovery » RMAN backup, problem with TSM (10.2.0.3, unix AIX 5)
RMAN backup, problem with TSM [message #307051] Mon, 17 March 2008 13:20 Go to next message
andreydba
Messages: 2
Registered: March 2008
Junior Member
Steps of backup (from RMAN's log):

- shutdown immediate (OK)
- startup mount (OK)
.... (OK)

- allocate TSM channel (OK)
- channel starting peace 1

and now the problem,
I haven't any error message...
Process is waiting and status of session of RMAN on catalog server is INACTIVE.

I don't know what to do...

Thanks.
Re: RMAN backup, problem with TSM [message #307052 is a reply to message #307051] Mon, 17 March 2008 13:32 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 64131
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Check TSM part.
Do you have a free tape for instance?

Regards
Michel
Re: RMAN backup, problem with TSM [message #307054 is a reply to message #307052] Mon, 17 March 2008 13:38 Go to previous messageGo to next message
andreydba
Messages: 2
Registered: March 2008
Junior Member
Yes, I have a free tape for this instance, and other instances on same server are work good without any problems.

Thank you for your answer.
Re: RMAN backup, problem with TSM [message #307055 is a reply to message #307054] Mon, 17 March 2008 13:43 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 64131
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
By "for instance" I meant "for example", check other Tivoli environment parameters, above all if it worked for other databases.
Check Tivoli logs, check what Tivoli does when it hangs, check tpdo.log an other ones I don't remember (I have no more worked with TSM since 5 years).

Regards
Michel
Previous Topic: archive logs not delete on one node
Next Topic: TTS restoration problem
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 12:19:37 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.13885 seconds