Home » Other » General » reports not running
reports not running [message #303174] Thu, 28 February 2008 04:08 Go to next message
Messages: 37
Registered: February 2008
Location: pakistan

I have database server and application servers on different computer. When I run reports on application server then they work fine. but on the client computers some other web page displays. I have added the Application Server IP and Application server name in the host file of the client's computer but still same problem exists. please guide me to resolve this problem.

Re: reports not running [message #303177 is a reply to message #303174] Thu, 28 February 2008 04:27 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 63923
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
How is this an expert SQL question?
How is this a SQL question?
How is this an Oracle question?

Re: reports not running [message #303228 is a reply to message #303174] Thu, 28 February 2008 08:01 Go to previous message
Messages: 4621
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
I am not sure there is any helpful information here at all.

What report are you running? What IP address? What URL? Is this a sql report, an Oracle report? Are all services started? Middle tier, etc? Adding an IP address to the host file will not do anything. You call reports from a URL in a browser. If you had to add the host IP address of every site you visit in advance, you'd never be able to browse the web.

How about providing the locations and contents of all app server and reports configuration files as a start?
Previous Topic: How to get list of StoredProcedures names of a given user in Oracle
Next Topic: DBA cv
Goto Forum:

Current Time: Tue Oct 25 23:31:29 CDT 2016

Total time taken to generate the page: 0.11166 seconds