Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Please Help....Unable to Connect using Discoverer User Edition (4.1.37/9.0.4) (Discoverer User Edition (4.1.37/9.0.4))
Please Help....Unable to Connect using Discoverer User Edition (4.1.37/9.0.4) [message #302104] Sat, 23 February 2008 10:55 Go to next message
rajfaq
Messages: 2
Registered: June 2001
Junior Member
I am able to successfully login using both 4.1.37 and 9.0.4 Admin editions and created the EUL. Granted the one APPS user to one of the business area and gave all the previleges.

Here is the problem.

To begin with most of the oracle tools were installed on the PC.
The Oracle HOME is set to someother dir since the tools were installed already
.
.
Then i installed Disc 4.1.37 in C:\ORANT directory as a fresh install. (Disc Admin works fine but not User Edition).
.
.
So thought will try 9.0.4 and installed "C:\DISC_904" dir.
Still same issue (Admin works fine but not user edition).
.
.

When i tried to connect using Discoverer User Edition (4.1.37 or 9.0.4) it keeps giving me error unable to connect to applications database invalid username/password.
.
.
1. I have given the previleges in Admin edition.
2. I have put the GWUID values (APPLSYSPUB/PUB and APPS) as said in the document.
3. Enabled the option to connect using both standard and APPS mode.
4. I have even copied the .dbc file into "C:\ORANT\secure" dir.

Really appreciate if some can help me out. Trying to fix this for last 4 days.

Re: Please Help....Unable to Connect using Discoverer User Edition (4.1.37/9.0.4) [message #302176 is a reply to message #302104] Sun, 24 February 2008 10:20 Go to previous message
skooman
Messages: 912
Registered: March 2005
Location: Netherlands
Senior Member
Did you check doc id 139516.1 on metalink?
Previous Topic: Discoverer Calculation Help
Next Topic: Need Help in passing report parameter from form9i
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 08 06:09:13 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.05280 seconds