Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » REP-0177 error while running in remote server
icon6.gif  REP-0177 error while running in remote server [message #300371] Fri, 15 February 2008 04:11 Go to next message
joeslee
Messages: 18
Registered: February 2008
Location: Bangalore
Junior Member

Following is the error message displayed when running the report today in database. Please find the error message below:

Error While Executing Report:


REP-0177: Error while running in remote server

If anyone have idea please get back!!!

Cheers,
Joeslee
Re: REP-0177 error while running in remote server [message #300390 is a reply to message #300371] Fri, 15 February 2008 05:01 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
This is what Oracle says:
Quote:
REP-0177: Error while running in remote server.

Cause: Unable to run the specified command line in the remote server.

Action: Check the command line.


Did something change since the last successful execution of this particular report? Do other reports run correctly?
Re: REP-0177 error while running in remote server [message #300396 is a reply to message #300390] Fri, 15 February 2008 05:14 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Reported message
Ya for other reports it is not giving any error!!!! What may be the specific reason??? Is it in command line???

Please, do not use "report message" link for answering a question - just "Reply" to the last (or whichever) message.

Is there any other message (besides REP-0177)? How does DESNAME look like? Is it longer than 20 characters? If so, shorten it to max 20 chars.
Re: REP-0177 error while running in remote server [message #300406 is a reply to message #300396] Fri, 15 February 2008 05:44 Go to previous messageGo to next message
joeslee
Messages: 18
Registered: February 2008
Location: Bangalore
Junior Member

Ya follow to that message there is one more error message.

ORA-01843: not a valid month SELECT presentation_title , stearm_flg , DECODE ( stearm_flg , 'N' , '***' , NVL ( TO_CHAR ( TRUNC ( ( TO_NUMBER ( DECODE ( view_length_avg , '0' , '1' , TO_CHAR ( view_length_avg ) ) ) ) / 3600 ) , 'FM00' ) , '00' ) || ':' || FAIL 1
Re: REP-0177 error while running in remote server [message #300415 is a reply to message #300406] Fri, 15 February 2008 06:12 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
That's the different story: ORA-01843: not a valid month. Pretty clear, isn't it? Fix the date!

This could happen if you are selecting something like
SELECT TO_DATE('02.15.2008', 'dd.mm.yyyy') FROM dual
Obviously, it should have been
SELECT TO_DATE('02.15.2008', 'mm.dd.yyyy') FROM dual
Re: REP-0177 error while running in remote server [message #300422 is a reply to message #300415] Fri, 15 February 2008 06:28 Go to previous message
joeslee
Messages: 18
Registered: February 2008
Location: Bangalore
Junior Member

Hi Dude,
Thank you so much for your timely help buddy!!!!

Thanks,
Joeslee. Razz
Previous Topic: Discoverer EUL Security
Next Topic: different views
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 01:33:06 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.12447 seconds