Home » Developer & Programmer » Forms » Insert OCX Object Programatically
icon4.gif  Insert OCX Object Programatically [message #296358] Sat, 26 January 2008 02:45 Go to next message
rajy_salim
Messages: 204
Registered: January 2008
Location: Beirut - Lebanon
Senior Member
Hey!

Is there any method or procedure I can use to insert object programmatically to an OCX control?

Regards!

Rajy
Re: Insert OCX Object Programatically [message #296628 is a reply to message #296358] Mon, 28 January 2008 08:02 Go to previous messageGo to next message
rajy_salim
Messages: 204
Registered: January 2008
Location: Beirut - Lebanon
Senior Member
Any help available?

Thank you!
Re: Insert OCX Object Programatically [message #296753 is a reply to message #296628] Mon, 28 January 2008 23:38 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
What version of Forms are you using?

David
Re: Insert OCX Object Programatically [message #296906 is a reply to message #296753] Tue, 29 January 2008 07:53 Go to previous messageGo to next message
rajy_salim
Messages: 204
Registered: January 2008
Location: Beirut - Lebanon
Senior Member
It's 6.0.8.21 with windows XP
Re: Insert OCX Object Programatically [message #297037 is a reply to message #296906] Tue, 29 January 2008 23:40 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Please remember that OCX is not supported in versions of Oracle Forms higher than 6i.

Seahrch this forum for 'OCX'. A nice example is http://www.orafaq.com/forum/m/279510/67467/?srch=ocx#msg_279510

David
Re: Insert OCX Object Programatically [message #297986 is a reply to message #297037] Mon, 04 February 2008 07:36 Go to previous message
rajy_salim
Messages: 204
Registered: January 2008
Location: Beirut - Lebanon
Senior Member
My problem is not with forms version, I could use the ActiveX control, but this control disappears if I close the layout editor and re-open it, and this happens for some sources only (especially Acrobat Reader which I need to use), and do not happen for other controls.
The disappearing of the control was a bug in forms solved in the version 6.0.8.17 (bug no = 1891585), let's say patch 8 I think, and normally, it must work properly in version 6.0.8.21, and again, that is working for some controls.
Is there any suggestion regarding that?

Thank you!
Previous Topic: Case is not working in Forms Why?
Next Topic: How to redrawing items in a form?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 00:43:34 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11441 seconds