Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » Report Error Rep 1219 (Reports 6i)
Report Error Rep 1219 [message #295119] Mon, 21 January 2008 06:38 Go to next message
maggy_ashee
Messages: 70
Registered: May 2007
Member
Hi all,

I am getting the following error when i increase the Main Section Width in Layout Model to 11

Error mesage :

REP-1219: 'body' has no size -- length or width is zero.
Re: Report Error Rep 1219 [message #295136 is a reply to message #295119] Mon, 21 January 2008 07:42 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19786
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
It really is an annoying error ...
Oracle
REP-1219 : '<object name>' has no size -- length or width is zero.

Cause: In creating your layout, you created a layout object that has its
Width and/or Height set to zero.

Action: In the property sheet for the object, enter a value for Width
and/or Height.

Also, check description and explanation on this page.
Re: Report Error Rep 1219 [message #295632 is a reply to message #295119] Tue, 22 January 2008 23:04 Go to previous messageGo to next message
chanakya
Messages: 8
Registered: January 2008
Location: Nashik,India
Junior Member
hi

is that character report?then thats frame problem .
Re: Report Error Rep 1219 [message #295636 is a reply to message #295119] Tue, 22 January 2008 23:26 Go to previous messageGo to next message
chanakya
Messages: 8
Registered: January 2008
Location: Nashik,India
Junior Member
repeating frame get distrubed.because of this error comes in 6i character report.which i had faced.
Re: Report Error Rep 1219 [message #498918 is a reply to message #295636] Fri, 11 March 2011 21:33 Go to previous messageGo to next message
spatangay
Messages: 6
Registered: March 2011
Junior Member
hello Chanakya,

my repeating frame has gotten disturbed as well in Oracle Reports 6i. how shall i get around it? Please help!

thanks,
smita
Re: Report Error Rep 1219 [message #498992 is a reply to message #498918] Sat, 12 March 2011 10:46 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19786
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
What does that mean? How exactly was your repeating frame "disturbed"?
Re: Report Error Rep 1219 [message #499378 is a reply to message #498992] Mon, 14 March 2011 13:09 Go to previous messageGo to next message
spatangay
Messages: 6
Registered: March 2011
Junior Member
All I did was add a field into the repeating frame and it freaked out on me. I verified the width was non-zero for not just the field I added, but every single existing field in the frame. Still it complains:
REP-1219: 'R_G_rownum' has no size -- length or width is zero.

So the frame got disturbed just by addition of a field.
Re: Report Error Rep 1219 [message #499484 is a reply to message #499378] Tue, 15 March 2011 01:03 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 19786
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
"R_G_rownum" looks like a repeating frame, not a field. Did you check frames' properties as well?
Re: Report Error Rep 1219 [message #499671 is a reply to message #499484] Tue, 15 March 2011 12:28 Go to previous message
spatangay
Messages: 6
Registered: March 2011
Junior Member
R_G_rownum is indeed a repeating frame, but the error message was rather misleading. Increasing the report height for the Main Section in the Layout helped get past the error. The irrelevant error message led to going down the irrelevant path trying to fix the issue.
Previous Topic: Text Only in Last Page
Next Topic: Table or View Which is Speed
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 25 22:35:21 CST 2014

Total time taken to generate the page: 0.15256 seconds