Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » EM athentication problem in windows os. (oracle 10g 2nd relaease)
EM athentication problem in windows os. [message #289656] Tue, 25 December 2007 01:16 Go to next message
malikjee
Messages: 80
Registered: May 2007
Location: lahore
Member

Sad Hello to all . I am new to forum if I comit any mistake,forgive me plz.
I have a trouble to be sign in OEM.on server side i have completed server CONFIGURATION and db console started but the address on whitch i configured the database console also has been run successfuly but when main page appears and OS login and DATABASE athentication screen ask for credentials. After giving OS login credentials.it does not athenticate,return error message I could not understand the problem what it has.
My OS is windowsxp 2 version.
oracle 10g 10.1.0.2.0

I need some help to be sing in db console it always detect wrong password for remote user.
kindly someone tell me about this trouble

waiting,
Malik
Re: EM athentication problem in windows os. [message #289658 is a reply to message #289656] Tue, 25 December 2007 01:38 Go to previous messageGo to next message
Mohammad Taj
Messages: 2412
Registered: September 2006
Location: Dubai, UAE
Senior Member

Did you grant "log on batch job" privs to OS user.

Just search on forms for "log on batch job".
Re: EM athentication problem in windows os. [message #289659 is a reply to message #289658] Tue, 25 December 2007 01:48 Go to previous messageGo to next message
malikjee
Messages: 80
Registered: May 2007
Location: lahore
Member

Will you plz explor your reply ,bcoz I could not understand as you have said that

GRANT PRIVS TO OS

bcoz I m signing in as sysdba.
if you kindly prive me some detail about it,
I hope i will do it with some better way:

Thax a lot Mr M Taj
Regard
Malik
Re: EM athentication problem in windows os. [message #289664 is a reply to message #289659] Tue, 25 December 2007 02:32 Go to previous message
Mohammad Taj
Messages: 2412
Registered: September 2006
Location: Dubai, UAE
Senior Member

Did you search on forms for "log on batch job".
http://www.orafaq.com/forum/m/274906/93410/?srch=log+on+batch+job#msg_274906
Previous Topic: Scheduling backup
Next Topic: UNABLE OT DISCOVER NODES IN OEM CONSOLE
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 09 09:39:16 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11172 seconds