Home » Developer & Programmer » Forms » not dispalying the icons while running (oracle forms10g,windows 2003 server)
not dispalying the icons while running [message #287910] Fri, 14 December 2007 00:55 Go to next message
kommerashashi
Messages: 23
Registered: November 2007
Junior Member
unable to display the icons while running the forms10g on the web environment please help me
thanx in advance
Re: not dispalying the icons while running [message #287950 is a reply to message #287910] Fri, 14 December 2007 01:51 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
What extension does your icon have? "Older" Forms versions used ICO files, but newer ones use BMP or GIFs.
Re: not dispalying the icons while running [message #288332 is a reply to message #287950] Mon, 17 December 2007 02:13 Go to previous messageGo to next message
kommerashashi
Messages: 23
Registered: November 2007
Junior Member

hi,
my last version is forms6i...in there i got the icons.......the format is .ICO......
but comes to the point of forms10g the cions format is .gif
its not dispalying the icons while running the application in web environment..please help me how to set the path of that icons.....
thanx in advance ,
bye
Re: not dispalying the icons while running [message #289135 is a reply to message #288332] Wed, 19 December 2007 18:59 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Search this forum for 'icon path'.

David
Previous Topic: Database package for excel conversion
Next Topic: How can I make two Canvas in one Window ?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 09 23:12:36 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.24083 seconds