Home » Developer & Programmer » Forms » default toolbar is not diplayed (forms10g linux)
default toolbar is not diplayed [message #286330] Fri, 07 December 2007 03:18 Go to next message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member

Dear Friends,

when i run the form (forms 10g), which had been developed in windows os but afterwards i compiled the same form in linux, default menu is not appearing.

kindly suggest me to resolve my problem.

do the needful

Manish Manyal
Re: default toolbar is not diplayed [message #286375 is a reply to message #286330] Fri, 07 December 2007 04:09 Go to previous messageGo to next message
azamkhan
Messages: 548
Registered: August 2005
Senior Member
I think you should check the path which you have defined in the property sheet of your FORM.

Regards,
Azam Khan
Re: default toolbar is not diplayed [message #286701 is a reply to message #286375] Sun, 09 December 2007 22:28 Go to previous messageGo to next message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member
Dear Azam,

i have written only default&smartbar in the menu module of property sheet.if this is not correct than what shud i write to get it work in linux os.

Manish Manyal
Re: default toolbar is not diplayed [message #288896 is a reply to message #286701] Wed, 19 December 2007 00:41 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you solved your problem?

David
Re: default toolbar is not diplayed [message #288997 is a reply to message #288896] Wed, 19 December 2007 04:22 Go to previous messageGo to next message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member
dear djmartin,

no could not solved my problem.


manyal
Re: default toolbar is not diplayed [message #289158 is a reply to message #288997] Wed, 19 December 2007 22:04 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Do you have either the ui60_icon or ui_icon defined in your Linux?

David
Re: default toolbar is not diplayed [message #289159 is a reply to message #289158] Wed, 19 December 2007 22:18 Go to previous messageGo to next message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member
Dear djmartin,

where I should check it out, whether it is defined in my linux or not?

Manyal
Re: default toolbar is not diplayed [message #289181 is a reply to message #289159] Thu, 20 December 2007 00:15 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Where did you define your forms path? I think it is formsweb.cfg

David
Re: default toolbar is not diplayed [message #289808 is a reply to message #289181] Wed, 26 December 2007 03:24 Go to previous messageGo to next message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member
Dear David.

there is nothing like ui60_icon or ui_icon defined in my formsweb.cfg.

Manyal

Re: default toolbar is not diplayed [message #291366 is a reply to message #289808] Fri, 04 January 2008 00:30 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you solved your problem?

David
Re: default toolbar is not diplayed [message #291407 is a reply to message #291366] Fri, 04 January 2008 02:05 Go to previous messageGo to next message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member
Dear David,

no i m still waitng for ur reply.
what shud i write down in the formsweb.cfg file


Manish Manyal
Re: default toolbar is not diplayed [message #292380 is a reply to message #291407] Tue, 08 January 2008 18:23 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have a look at http://www.oracleadvice.com/Tips/oc4j.htm

It talks about 'Registry.dat' in which the forms directory needs to be defined as well as the icons directory.

David
Re: default toolbar is not diplayed [message #292805 is a reply to message #286330] Wed, 09 January 2008 22:25 Go to previous message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member
Dear David,


ok i will include ui60_icon variable in my formsweb.cfg file but where i would find default&smartbar menu in my application server(linux) as i will have to assign the path to this variable.I have already searched out for this file in my server but could not found.

Manish Manyal
Previous Topic: Error on opening Form Builder
Next Topic: Query record groups
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 06:41:27 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09242 seconds