Home » Developer & Programmer » Forms » form not run
form not run [message #284683] Fri, 30 November 2007 09:37 Go to next message
mateen
Messages: 2
Registered: November 2007
Location: Pakistan
Junior Member

Internet Explore Open but the form not run only blank screen appear on the screen and in the start OCj4 this msg appear runformProcess.connect<>: failed!
forms session ,1> aborted: unable to communicate with runtime process.

[Updated on: Fri, 30 November 2007 09:39]

Report message to a moderator

Re: form not run [message #288843 is a reply to message #284683] Tue, 18 December 2007 22:09 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
I suggest reading the installation documentation and then searching this forum or google for 'start OC4J'.

David
Re: form not run [message #392905 is a reply to message #284683] Thu, 19 March 2009 11:01 Go to previous messageGo to next message
salim80
Messages: 4
Registered: April 2006
Junior Member
I have got the same issue. Please help on the issue.

Thanks in advance
Re: form not run [message #394924 is a reply to message #392905] Mon, 30 March 2009 18:41 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Same problem, same answer - "read the installation documentation and then searching this forum or google for 'start OC4J'".

David
Previous Topic: Problem about form 6i runs under 10g
Next Topic: import data from excel
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 06 10:32:06 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.04975 seconds