Home » Developer & Programmer » Forms » Strange Problem in Forms 6i
Strange Problem in Forms 6i [message #283513] Tue, 27 November 2007 06:43 Go to next message
mudabbir
Messages: 235
Registered: April 2006
Location: Kuwait
Senior Member

Please check the attached file..

Does anyone have a clue to why it happens
  • Attachment: int_err.jpg
    (Size: 122.64KB, Downloaded 167 times)
Re: Strange Problem in Forms 6i [message #283526 is a reply to message #283513] Tue, 27 November 2007 07:23 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
What kind of an item is 'block3.display_item4'?
Re: Strange Problem in Forms 6i [message #283527 is a reply to message #283526] Tue, 27 November 2007 07:27 Go to previous messageGo to next message
mudabbir
Messages: 235
Registered: April 2006
Location: Kuwait
Senior Member

Its a display item non database with data type as date 11
Re: Strange Problem in Forms 6i [message #283627 is a reply to message #283527] Tue, 27 November 2007 14:47 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
It looks like a bug ...

What happens if you try with one of these examples:
:block3.display_item4 := sysdate;
begin
  select sysdate into :block3.display_item4 from dual;
end;
select trunc(sysdate) into :block3.display_item4 from dual;

The fact is - I don't know how to help you. I'm sure David would know it. He will be here tomorrow morning, I hope, so - wait a little bit more.
Re: Strange Problem in Forms 6i [message #283767 is a reply to message #283627] Wed, 28 November 2007 02:00 Go to previous messageGo to next message
mudabbir
Messages: 235
Registered: April 2006
Location: Kuwait
Senior Member

Thanks Littlefoot...

I myself believe its a bug. By the way it works fine if I use it as a procedure on the database level, and also the first option you gave worked for me before also.
I found that if I tried any SQL statements using Dual or User_Constraints or V$Session it doesnt work on form level. the version of the forms i am using is 6.0.8.8.0 but this error doesnt appear for version 6.0.8.27.0 . Lets see what David has to say....Thanks for your help.

Mudabbir
Re: Strange Problem in Forms 6i [message #287893 is a reply to message #283767] Fri, 14 December 2007 00:06 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Sorry for the late reply but I have been 'snowed under' (buried) with work.

Are you still having a problem? Back to my old catch all for this type of problem - try a Compile All (Ctrl-Shft-k) before doing the Generate (Ctrl-t).

David
Re: Strange Problem in Forms 6i [message #288245 is a reply to message #287893] Sun, 16 December 2007 05:20 Go to previous messageGo to next message
mudabbir
Messages: 235
Registered: April 2006
Location: Kuwait
Senior Member

hi David,

Thanks for the reply. Yes I am still facing the same problem. I tried compling the code (Ctrl+Shift+K).. but comes up with the same error. like i said i think its because of the version of forms(6.0.8.8.0). it works perfect with (6.0.8.27.0).

Mudabbir
Re: Strange Problem in Forms 6i [message #289133 is a reply to message #288245] Wed, 19 December 2007 18:57 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you tried the three code alternatives that Littlefoot proposed?

David
Previous Topic: Insert picture
Next Topic: Database package for excel conversion
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 09 15:36:19 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.15532 seconds