Home » SQL & PL/SQL » Client Tools » TOAD (win 2003)
TOAD [message #280940] Thu, 15 November 2007 04:14 Go to next message
sellafrica
Messages: 68
Registered: July 2005
Location: Braynston
Member

hi All,

I am having a problem with my TOAD,it does not show anything related to the user,it being tables,packages for that user or anything, is this a setting problem or what.my Toad is v8.6.1

Thanks
Re: TOAD [message #280948 is a reply to message #280940] Thu, 15 November 2007 04:21 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
If it is a newly created user, its schema is empty (and TOAD has nothing to display).
Re: TOAD [message #280957 is a reply to message #280948] Thu, 15 November 2007 04:32 Go to previous messageGo to next message
sellafrica
Messages: 68
Registered: July 2005
Location: Braynston
Member

no its not a newly created user it has been there before and toad used to show its tables,because i can even see the users tables from sql command line.But suprisingly i can see the users of system,scott and the likes from toad
Re: TOAD [message #280976 is a reply to message #280957] Thu, 15 November 2007 05:21 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Did you set a filter which disables you to see those objects?
Re: TOAD [message #280980 is a reply to message #280976] Thu, 15 November 2007 05:32 Go to previous messageGo to next message
sellafrica
Messages: 68
Registered: July 2005
Location: Braynston
Member

No i did not set such,i went to Browse,View and then Browse Filters it does not look like anything has been set up there.
Re: TOAD [message #280992 is a reply to message #280980] Thu, 15 November 2007 06:11 Go to previous message
sellafrica
Messages: 68
Registered: July 2005
Location: Braynston
Member

i found my problem there was an entry in the tnsnames pointing to the database with the same name but it does not have data so in toad by default it was showing that dabase with no data in it.

Thank You
Previous Topic: SQL* error on cline machines
Next Topic: Toad displays RRRR
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 02:38:48 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.07243 seconds