Home » Developer & Programmer » Forms » Forms and Reports
Forms and Reports [message #279327] Wed, 07 November 2007 17:09 Go to next message
mnanias
Messages: 40
Registered: September 2007
Location: AMERICA
Member
Hi,
Thanks it worked well.
I have one more doubt on forms.I am using oracle 10g i have forms 10g and report builder 10g installed in my system.So now i have created a report using report builder and i wanted to call that report and print that report thru forms which i have build using form builder.I have used fin_report_object,run_report_obj and all other inbuild func for the report but the error msg i get is report not found and after few days i came to know that they put reports in a diff DB for example i use x DB and the reports are in Y DB how can i call that report thru this when i click a button report should be generated accordingly by the parameter i pass and that should be printed.
Can u please help me in this i am trying to solve this from past few weeks and i am not able to.

Thank You.
Re: Record_property [message #279372 is a reply to message #279327] Thu, 08 November 2007 00:32 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20900
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
As you use Developer Suite 10g, perhaps you should use 'web.show_document' instead.

Quote:

they put reports in a diff DB for example i use x DB and the reports are in Y DB
Could you explain it? I'm not sure I understood what you are trying to say.
Re: Record_property [message #279494 is a reply to message #279327] Thu, 08 November 2007 15:53 Go to previous messageGo to next message
mnanias
Messages: 40
Registered: September 2007
Location: AMERICA
Member
Hi,
AS we have to run buttons on the report builder one is for weblayout and other is for paper layout.When i do weblayout i am not able to run the report i am getting an error and when i look into the error file it says server no initialized,so i started using paperlayout.After few days my admin gave me a link and told me that all the reports are save in different schema and to run the report i need to use that link for example
***
https://www7.sis.xyz.edu:4445/ylreports/rwservlet?server=ban2rpt&report=testgsp.rdf&destype=cache&desformat=pdf&useri d=@sfa2
****
so now when i upload my report.rdf file into the univ server and when i run this link with my report name in place of testgsp.rdf i am able to run the report in pdf format so for now i am able to do that and as u told i used web.show_document('above link') and it worked but the problem is if i want to give parameters to it how can i do that.How can i pass parameters to the above link i tried by using &and parameter value in the parameter column for emp: &batch_id = :parameter.batch_id which is a parameter in my form.
So wat u want me to do.Please help me in this.

Thank You.
Re: Record_property [message #280213 is a reply to message #279327] Mon, 12 November 2007 17:16 Go to previous messageGo to next message
mnanias
Messages: 40
Registered: September 2007
Location: AMERICA
Member
Hi,
Can any one help me with this problem its urgent.

Thank you.
Re: Record_property [message #280293 is a reply to message #280213] Tue, 13 November 2007 01:57 Go to previous messageGo to next message
Maaher
Messages: 7062
Registered: December 2001
Senior Member
Is this still related to updating, inserting and disabling records?

MHE
Re: Record_property [message #280372 is a reply to message #279327] Tue, 13 November 2007 06:15 Go to previous messageGo to next message
mnanias
Messages: 40
Registered: September 2007
Location: AMERICA
Member
Hi,
No,now this is abt the report thru form.I have explained my
problem above,please help me in this

Thank You.
Re: Forms and Reports [message #280396 is a reply to message #280372] Tue, 13 November 2007 07:08 Go to previous messageGo to next message
Maaher
Messages: 7062
Registered: December 2001
Senior Member
It is vague, but I believe you have to use RUN_REPORT_OBJECT.

I'd search for it. Here's one link to get you started.

MHE
Re: Record_property [message #281175 is a reply to message #279494] Fri, 16 November 2007 00:07 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Have you got your report with parameters working? Please post the URL that is being generated.

David
Re: Record_property [message #282315 is a reply to message #281175] Wed, 21 November 2007 08:26 Go to previous message
mnanias
Messages: 40
Registered: September 2007
Location: AMERICA
Member
Hi,
Thanks for ur help.Report is working i used web.show_document() function and i have changed server name in rwservelet properties and every thing went fine.

Thank You,
Nagesh.
Previous Topic: exception show in forms
Next Topic: Cascading Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 14:39:51 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.13635 seconds