Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » REPORT FIELD DISPLAY PROBLEM.
REPORT FIELD DISPLAY PROBLEM. [message #275328] Fri, 19 October 2007 08:39 Go to next message
musman
Messages: 147
Registered: July 2007
Location: Lahore
Senior Member

my report layout is like ..
date 17-xx-xx
company----volume ----------change Volume
ad -------1000
as -------500
ada -------100
ad -------2500
NET 4100
date 18-xx-xx
company ------- volume
ad ------- 100
as ------- 5000
ada ------- 100
ad ------- 0
NET5200 -------------- 23%
--------------------------------
%change basically get by using previous date net and next date net ..
no i want this (e.g 23%) against where it is shown above not against all fields in report ..ho to skip this or handle this in layout.

[Updated on: Fri, 19 October 2007 08:45]

Report message to a moderator

Re: REPORT FIELD DISPLAY PROBLEM. [message #275408 is a reply to message #275328] Fri, 19 October 2007 16:01 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20891
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
When are you going to learn that properly asked question helps people to easier understand your questions? You didn't

  • provide correctly written CREATE TABLE nor INSERT INTO sample statements which can help us to create a testing environment
  • properly format the sample you used to try to show us what you want
  • provide formulas you used to compute desired values. How did you calculate 23% (using NET values 4100 and 5200)? What mathematical operations did you use to produce this result?

Please, read the OraFAQ Forum Guide and do what you are asked to.


Although I'm not sure I understood the question, I *guess* you are looking for something like this:

./fa/3261/0/

(I've added yet another day, just for testing purposes). Does this output satisfy your requirements?
Re: REPORT FIELD DISPLAY PROBLEM. [message #275447 is a reply to message #275408] Sat, 20 October 2007 05:25 Go to previous message
musman
Messages: 147
Registered: July 2007
Location: Lahore
Senior Member

i think i am clear enough thats why u get what i exactly want ..
but over all thanks for comments and suggestions always..
i have done this ..Report now working fine..
Previous Topic: matrix report problem
Next Topic: Signal 11 error in Reports 6i.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 14:40:28 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.06722 seconds