Home » Developer & Programmer » Forms » REP-0503 Annoying Report Error !!
REP-0503 Annoying Report Error !! [message #273766] Thu, 11 October 2007 10:49 Go to next message
tiny_oracle
Messages: 20
Registered: October 2007
Location: Syria
Junior Member

Hi

Although this is a report error , but I faced it in Forms , so I but it in Forms Forum ...

I have created a report , it's working properly in report builder , I try to run it from Forms so I done these steps :

I added it to Reports branch in Object Navigator in the propertise shown in attached file _The file path and block name are correct_

I added a button in the block with When-Button-Pressed Trigger with this code :

DECLARE
report_id REPORT_OBJECT;
v_report VARCHAR2(100);
BEGIN
report_id := FIND_REPORT_OBJECT('REPORT5');
v_report := RUN_REPORT_OBJECT(report_id);
END;

but when I run the form and click the button I get this error message :
REP-0503 You Did Not Specify The Name Of A Report

What is my mistake ???
Re: REP-0503 Annoying Report Error !! [message #273864 is a reply to message #273766] Fri, 12 October 2007 01:14 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
What version of Forms and Reports are you running? I am NOT going to review your previous messages on the chance that you have mentioned it previously.

If you are running 9i or higher then use 'web.show_document'. Search this forum for examples.

David
Re: REP-0503 Annoying Report Error !! [message #273881 is a reply to message #273766] Fri, 12 October 2007 01:42 Go to previous message
tiny_oracle
Messages: 20
Registered: October 2007
Location: Syria
Junior Member

Yes David :
my Forms is : Forms [32 Bit] Version 9.0.4.0.19
and the reports is : Report Builder 9.0.4.0.33

I'm looking for samples now in forum
Thank you very much

BTW : do you have some advises about transporting my application to client ??? see my next topic please ...
Tiny_Oracle
Previous Topic: Front End in plsql
Next Topic: problem in call_form
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 02 22:35:38 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.10514 seconds