Home » RDBMS Server » Enterprise Manager » SYS able to login using sqlplus but not at EM dbconsole
icon9.gif  SYS able to login using sqlplus but not at EM dbconsole [message #273351] Wed, 10 October 2007 01:57 Go to next message
stevenfoo
Messages: 10
Registered: October 2007
Junior Member
Hi All,

OS: Windows 2003 Server SP2
Oracle: 10.2.0.3

After upgrading from 10.2.0.2 I found that by EM DBconsole not behaving correct.

I have 3 SID on the same physical hardware. Once upgraded I tired to run EM DBconsole. I was able to login as a normal user without issue and browse, did something for a while and then it gets disconnected totally. I try to reconfig it and restart the service and it was working again. After a while I decide to shut 1 SID to see if memory is a issue. The EM DBconsole was seems to be back to normal.

However, when I login using my sys user at the EM DBconsole it get "Your username and/or password are invalid".

I try to login at sqlplus using sys with the same password and it was working fine.

Anyone with any ideas?

Thanks
Steven
Re: SYS able to login using sqlplus but not at EM dbconsole [message #273393 is a reply to message #273351] Wed, 10 October 2007 05:11 Go to previous messageGo to next message
stevenfoo
Messages: 10
Registered: October 2007
Junior Member
Issue resolved. Recreate the password file.
Re: SYS able to login using sqlplus but not at EM dbconsole [message #273413 is a reply to message #273393] Wed, 10 October 2007 06:40 Go to previous message
Michel Cadot
Messages: 64103
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
Thanks for the feedback.

Regards
Michel
Previous Topic: EM Console shutdown after started for a while
Next Topic: Oracle Enterprise Manager
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 01:07:56 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11858 seconds