Home » Developer & Programmer » Forms » Sound when opening the form
Sound when opening the form [message #270287] Wed, 26 September 2007 07:02 Go to next message
KANDY_RAVIKUMAR
Messages: 6
Registered: September 2007
Junior Member
HI guys i have a strange problem when i am opening the form designed in template.fmb and after registring in apps and when i am opening the form its opening with a rough sound except that my form is working excellently. the same sound is comming while retrieving the data also, can any body help me on this issue

ravi
Re: Sound when opening the form [message #270296 is a reply to message #270287] Wed, 26 September 2007 07:43 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20888
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Switch off the speaker.

I know, I'm not helpful at all, but - I have no idea why would this form say anything at all (except when there was an error or warning message). Are you sure there's no error at all? Perhaps 'no data found' or something like that?
Re: Sound when opening the form [message #270346 is a reply to message #270296] Wed, 26 September 2007 10:35 Go to previous messageGo to next message
Soumen Kamilya
Messages: 128
Registered: August 2007
Location: Kolkata
Senior Member

Littlefoot you are right.
It comes when any message displays on the status bar also.

Cheers
Soumen
Re: Sound when opening the form [message #326256 is a reply to message #270287] Tue, 10 June 2008 21:40 Go to previous message
urnikhil
Messages: 42
Registered: March 2008
Member
I am afraid that your form might be using something like "BELL"...
check for any of such commands in your code...

- Nik.
Previous Topic: inastallation of d2k 6i
Next Topic: Unable to Run forms from Forms Builder
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 02 12:43:08 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.11656 seconds