Home » Developer & Programmer » Forms » install Oracle 10g
install Oracle 10g [message #269986] Tue, 25 September 2007 05:36 Go to next message
ashishmate
Messages: 90
Registered: February 2005
Location: Mumbai
Member

Hi
I am trying to install Oracle 10g (9.0.4) Developer Suite [web forms] on windows NT but i am getting following error can any one guide me on this.
./fa/3122/0/
Tanks
ASHish... Smile

[Updated on: Tue, 25 September 2007 10:04]

Report message to a moderator

Re: install Oracle 10g [message #270007 is a reply to message #269986] Tue, 25 September 2007 07:12 Go to previous messageGo to next message
bhupinderbs
Messages: 67
Registered: July 2006
Location: Bangalore
Member
Hi,

From the screen attached by you, it looks that you are using Windows 98.

Oracle 10g is not supporting that version of Windows.

Bhupinder Singh
Re: install Oracle 10g [message #270008 is a reply to message #269986] Tue, 25 September 2007 07:13 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Check the Oracle's Certification Matrices page to see whether your operating system is certified with this Oracle version.

Windows NT is quite old, so perhaps it isn't certified at all. Or, if it is, you might need to install all available operating system patches.
Re: install Oracle 10g [message #270009 is a reply to message #270007] Tue, 25 September 2007 07:15 Go to previous messageGo to next message
bhupinderbs
Messages: 67
Registered: July 2006
Location: Bangalore
Member
bhupinderbs wrote on Tue, 25 September 2007 17:42
Hi,

From the screen attached by you, it looks that you are using Windows 98.

Oracle 10g is not supporting that version of Windows.

Bhupinder Singh


Please ignore my message. I didn't look top of the screen.

I think what "Littlefoot" is saying, is right.

Bhupinder
Re: install Oracle 10g [message #270067 is a reply to message #270009] Tue, 25 September 2007 10:16 Go to previous message
ashishmate
Messages: 90
Registered: February 2005
Location: Mumbai
Member

thanks frnds its working now.....

what "Littlefoot" is saying, is right.

I think there was some problem with my set up CD (its store on system).....
so I tryed to install 10.2(client) 1'st... which updated my OS files (i think so i am not sure )

thanks again...
ASHish....


Previous Topic: date problem
Next Topic: Make windows form to maximum browser
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 01:21:02 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.08782 seconds