Home » Infrastructure » Windows » Oracle Lite
Oracle Lite [message #255825] Thu, 02 August 2007 00:09 Go to next message
albertomUTA
Messages: 2
Registered: August 2007
Junior Member
I'm trying to install Oracle Lite 10g as a standalone server. I get as far as Mobile Server Repository Wizard. It asks me to enter the password for SYSTEM user. I enter any password of course...

Either way now I get this error:

Io Exception: The Network Adapter could not establish the connection.

What is this issue? I have tried with a Static IP, I have tried with a DHCP IP. I have changed my Ethernet controller to another controller that I installed on the PCI slot. Any ideas anyone? Please. Thanks.
  • Attachment: oracle.jpg
    (Size: 49.21KB, Downloaded 208 times)
Re: Oracle Lite [message #255969 is a reply to message #255825] Thu, 02 August 2007 10:29 Go to previous messageGo to next message
DreamzZ
Messages: 1666
Registered: May 2007
Location: Dreamzland
Senior Member
Try as a user SYS;

[Updated on: Thu, 02 August 2007 10:29]

Report message to a moderator

Re: Oracle Lite [message #255970 is a reply to message #255969] Thu, 02 August 2007 10:31 Go to previous message
albertomUTA
Messages: 2
Registered: August 2007
Junior Member
I figured it out this morning. For HOSTNAME I have to use my computer's name, I had a type in that. I re-installed it and re-typed properly and it worked! Thanks.
Previous Topic: Can't Login Metalink using IE but Mozilla Can and also can't OWC using my laptop
Next Topic: printing from Reports to Windows 2003 PrintSrv
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 18:22:33 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.04920 seconds