Home » Developer & Programmer » Forms » Replacement for D2KWUTIL function in Forms 10g
Replacement for D2KWUTIL function in Forms 10g [message #253665] Tue, 24 July 2007 09:52 Go to next message
otakufran
Messages: 11
Registered: July 2007
Junior Member
Hi plp, i want to replace the function win_api_directory_list.FirstFile in my Forms 10g app. Is there some similar function in webutil? Some way to do the same without using d2kwutil library?

Thanks a lot for your help.

See u
Re: Replacement for D2KWUTIL function in Forms 10g [message #253749 is a reply to message #253665] Tue, 24 July 2007 14:43 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20888
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
I'm sorry, I wouldn't know. But here is the Oracle Forms Webutil page; check it - perhaps you'll find the answer there.
Re: Replacement for D2KWUTIL function in Forms 10g [message #253795 is a reply to message #253749] Tue, 24 July 2007 17:54 Go to previous messageGo to next message
otakufran
Messages: 11
Registered: July 2007
Junior Member
I searched the api but I only found something like webutil_file.directory_list (I don't remember the name). I tried that, but it says that doesn't recognize the FILE_LIST type :S and it's supposed to be in its package, as far as I know...
I forgot to say that I just want to get the name of the first file found in some directory I send as parameter (like \\srv\folder1\jpgs). I was using until now the function FirstFile from D2KWUTIL, and that's the problem Razz

Anyway, thanks a lot for your link, I'll check and post if I find something new.

See u
Re: Replacement for D2KWUTIL function in Forms 10g [message #255162 is a reply to message #253795] Mon, 30 July 2007 20:52 Go to previous messageGo to next message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
Are you saying that the 'Get_Windows_Directory' facility is not working for you?

David
Re: Replacement for D2KWUTIL function in Forms 10g [message #255201 is a reply to message #253665] Tue, 31 July 2007 00:36 Go to previous message
otakufran
Messages: 11
Registered: July 2007
Junior Member
I reinstalled webutil and everything goes ok now, thanks a lot for your help.
Previous Topic: How to use olb on 10g
Next Topic: Object Types/XMLType tables and Forms 10gr2
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 02 20:53:07 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.15909 seconds