Home » RDBMS Server » Backup & Recovery » ORA-01180 & ORA-01110 errors with incremental level 0 backup
ORA-01180 & ORA-01110 errors with incremental level 0 backup [message #253411] Mon, 23 July 2007 15:39 Go to next message
TLegend33
Messages: 203
Registered: March 2005
Senior Member
RHEL 4 Oracle 10.2

I am attempting to restore a database using rman to another server. My backup script follows:

run {
allocate channel dev1 type disk;
backup incremental level 0 database;
release channel dev1;
}

The new server has identical directories and permissions to the old server. It also has a recovery catalog created.
I copy the backupset created above to the new server. I execute the following steps to bring the target database on the new server into a mount state:

rman target / nocatalog
set dbid 3564637504
startup force nomount pfile=initT_DEV.ora
restore controlfile from '/home/oracle/ora10_2/dbs/0einicna_1_1';
alter database mount;

I then execute the below restore/recover script:

RMAN> run {
allocate channel dev1 type disk;
set until logseq 11 thread 1;
restore database;
recover database;
release channel dev1;
}

and get the following error:

released channel: ORA_DISK_1
allocated channel: dev1
channel dev1: sid=156 devtype=DISK

executing command: SET until clause

Starting restore at 23-JUL-07

creating datafile fno=1 name=/d6/oradata/ESDEV/SYSTEM/ES_DEV.dbf
released channel: dev1
RMAN-00571: ===========================================================
RMAN-00569: =============== ERROR MESSAGE STACK FOLLOWS ===============
RMAN-00571: ===========================================================
RMAN-03002: failure of restore command at 07/23/2007 17:37:34
ORA-01180: can not create datafile 1
ORA-01110: data file 1: '/d6/oradata/ESDEV/SYSTEM/ES_DEV.dbf'

I found this as an issue for incremental level 1 backups in metalink Note:392237.1. However, my situation occurs with an incremental level 0 backup.

Thanks.
Re: ORA-01180 & ORA-01110 errors with incremental level 0 backup [message #253414 is a reply to message #253411] Mon, 23 July 2007 15:49 Go to previous message
TLegend33
Messages: 203
Registered: March 2005
Senior Member
Removing the
'set until logseq 11 thread 1;' enabled the restore to run correctly.


run {
allocate channel dev1 type disk;
restore database;
recover database;
release channel dev1;
}


However, the recover failed searching for archivelog 12, which does not exist. I will attempt to recover until logseq 11.

Thanks.
Previous Topic: recovery Senario
Next Topic: TSPITR problem
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 27 03:54:04 CST 2014

Total time taken to generate the page: 0.05785 seconds