Home » RDBMS Server » Server Utilities » import problem
icon9.gif  import problem [message #251762] Mon, 16 July 2007 10:19 Go to next message
zoltanp
Messages: 58
Registered: March 2005
Location: Hungary
Member
Our client use several oracle RDBMS version on various platform.
(8i->10g)

Our software patch always contain a small .dmp file.
I make it in Oracle8i Enterprise Edition Release 8.1.7.4.1

In Oracle Database 10g Enterprise Edition Release 10.2.0.2.0,
the import is succesfull(i checked the data of tables), but after the importing process the imp.exe not return to the operating system.

It is wait for ever.....

What is my fault?

Thanks,
Zoltán Patalenszki


Re: import problem [message #251763 is a reply to message #251762] Mon, 16 July 2007 10:36 Go to previous messageGo to next message
DreamzZ
Messages: 1666
Registered: May 2007
Location: Dreamzland
Senior Member
Just kill the IMP process by OS command.
Re: import problem [message #251770 is a reply to message #251763] Mon, 16 July 2007 10:59 Go to previous messageGo to next message
zoltanp
Messages: 58
Registered: March 2005
Location: Hungary
Member
OK.I kill the imp process,
but our user and my boss don't like to do that.

Zoltán Patalenszki
Re: import problem [message #251773 is a reply to message #251770] Mon, 16 July 2007 11:03 Go to previous messageGo to next message
DreamzZ
Messages: 1666
Registered: May 2007
Location: Dreamzland
Senior Member
Again try import for a small table and check wheather it still hangs..
Re: import problem [message #251794 is a reply to message #251762] Mon, 16 July 2007 12:19 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
zoltanp
... but after the importing process the imp.exe not return to the operating system. It is wait for ever...

Could you copy the last few lines of the IMP session and paste it here (so that we could see it)?
Re: import problem [message #251882 is a reply to message #251794] Tue, 17 July 2007 01:22 Go to previous messageGo to next message
zoltanp
Messages: 58
Registered: March 2005
Location: Hungary
Member
Hi!


I imported a smaller table, the symptom is the same.

I attached the screen of the import process.
It's hungarian version, but i hope it's not problem.

In the server side the events is "SQL*Net more data from client",
and the last statement is "ALTER SESSION SET EVENTS '28657 TRACE NAME CONTEXT FOREVER, LEVEL 1'"

Thanks,

Zoltán Patalenszki
  • Attachment: imp.JPG
    (Size: 50.42KB, Downloaded 166 times)
Re: import problem [message #251982 is a reply to message #251882] Tue, 17 July 2007 10:49 Go to previous messageGo to next message
DreamzZ
Messages: 1666
Registered: May 2007
Location: Dreamzland
Senior Member
did you export/imort through 10g or same from 8i and then in 10g.


Could be some problem with OS.You should contact support.

[Updated on: Tue, 17 July 2007 10:49]

Report message to a moderator

Re: import problem [message #252067 is a reply to message #251982] Tue, 17 July 2007 14:36 Go to previous messageGo to next message
zoltanp
Messages: 58
Registered: March 2005
Location: Hungary
Member
I exported in 8i.


I try to import in VMS and Linux operating system.
The symptom is the same.

Thanks,
Zoltán Patalenszki
Re: import problem [message #252273 is a reply to message #251762] Wed, 18 July 2007 08:00 Go to previous messageGo to next message
MarcL
Messages: 455
Registered: November 2006
Location: Connecticut, USA
Senior Member
VMS ?? that is still alive someplace ??

Wow memories ..
Re: import problem [message #252286 is a reply to message #252273] Wed, 18 July 2007 08:39 Go to previous messageGo to next message
zoltanp
Messages: 58
Registered: March 2005
Location: Hungary
Member
HP OpenVms

We bought recently.
VMS [message #252302 is a reply to message #252273] Wed, 18 July 2007 09:39 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Yes, OpenVMS is still alive. We have it for ages.
Re: VMS [message #252345 is a reply to message #252302] Wed, 18 July 2007 12:20 Go to previous message
DreamzZ
Messages: 1666
Registered: May 2007
Location: Dreamzland
Senior Member
did you have still the same problem,try to concern with oracle support.
Previous Topic: Mappingv columns using Sql Loader
Next Topic: Partial Import
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 04:10:34 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.17423 seconds