Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » problem in running form from web through forms server
problem in running form from web through forms server [message #251523] Sat, 14 July 2007 01:51 Go to next message
harshalonline22
Messages: 74
Registered: March 2007
Location: Pune
Member
hi friends,

I have installed forms 6i server on my PC
[operating system is XP & ram is 256 mb]
I have installed it in both way (typical & custom).
But when i am running a form thro web.The error message comes as
page cant be displayed.

when running by already existing html page afetr installing server. i am giving these inputs:

web host name as localhost
port as 9000

At the time of installation it asks for the port where i give this port value.

I also configure the .cfg file.

I am running the form from web like this,
http://localhost:9000/

after entering it goes into loading and never comes out.

What is else required to successfully run the form from web.

Regards,
Harshal





Re: problem in running form from web through forms server [message #251541 is a reply to message #251523] Sat, 14 July 2007 08:49 Go to previous messageGo to next message
BlackSwan
Messages: 22718
Registered: January 2009
Senior Member
>I have installed forms 6i server on my PC
>What is else required to successfully run the form from web.
Based upon my acient memories, Forms 6 is client/server & did NOT support web forms.
IIRC, Forms 6 has not been support any time this century. You should upgrade to the 21st century s/w.
Re: problem in running form from web through forms server [message #251701 is a reply to message #251541] Mon, 16 July 2007 02:36 Go to previous messageGo to next message
harshalonline22
Messages: 74
Registered: March 2007
Location: Pune
Member
my dear friend.
i have installed forms server for forms application.
i think u dont have a idea about that.
Re: problem in running form from web through forms server [message #254342 is a reply to message #251541] Thu, 26 July 2007 09:28 Go to previous messageGo to next message
linlasj
Messages: 87
Registered: August 2005
Location: Linköping
Member
Hi,
Forms 6.0 did not support web forms, but Forms 6i supported web forms. So this should actually work.

Maybe there is no JInitiator loaded on the browser side.


Best Regards,
Lars

[Updated on: Thu, 26 July 2007 09:29]

Report message to a moderator

Re: problem in running form from web through forms server [message #254864 is a reply to message #251523] Sun, 29 July 2007 15:11 Go to previous message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

Dear harshalonline22 don't be rude on anybody ok as u like on linlasj that he has no idea ok, Say him sorry.

We all are here as a team and find solutions for everyone as free, no is earning money but tries to give solution. ok Say him sorry else Nobody would reply.


Zeeshan Ali Awan
Previous Topic: Can I Display Client's Jinitiator Version on a Web Page?
Next Topic: ERROR>WUL-928
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 07:16:13 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.11442 seconds