Home » Developer & Programmer » Reports & Discoverer » REP-0152
REP-0152 [message #243489] Thu, 07 June 2007 08:44 Go to next message
sifison
Messages: 11
Registered: May 2007
Junior Member
Hi All,

Please help I have the arror in my report. This is the error:
(REP-0152: Positional argument specified after keyword.)

I tried to unchecked the "use in SRS" in Cocurrent Program. but doesn't help, Instesd it seems like I have to remove all my Parameters. After I removed them, I get no data.

Please help
Sifiso
Re: REP-0152 [message #244418 is a reply to message #243489] Tue, 12 June 2007 13:27 Go to previous messageGo to next message
ab_trivedi
Messages: 460
Registered: August 2006
Location: Pune, India
Senior Member
Hi,

that is right if you remove the parameters you will not get any output. But you first try it WHY the error is coming. First Option is that you
"Re-enter the command making sure that no positional arguments (arguments where the keyword is implicit) are specified after arguments with keywords."


Else send the report and also some test data.

Ashu
Re: REP-0152 [message #244598 is a reply to message #244418] Wed, 13 June 2007 08:35 Go to previous messageGo to next message
sifison
Messages: 11
Registered: May 2007
Junior Member
Hi Ashu,

Thanks a lot with your reply. I solved the problem I was having on this report. And the other thing I have this one, on the attachment. I need to sort it by Date. please help it's needed agently...

Regards
Sifiso
  • Attachment: ARXSGPO.rdf
    (Size: 504.00KB, Downloaded 1393 times)
Re: REP-0152 [message #256553 is a reply to message #244598] Sun, 05 August 2007 23:58 Go to previous messageGo to next message
chandra babu
Messages: 4
Registered: August 2007
Junior Member
hi,

This is chandra. I got the same problem with the report.
Can you say how you solved this problem.
can u mail me to chandra_tjps@yahoo.co.in

with thanks and regards,
Chandra
Re: REP-0152 [message #256554 is a reply to message #244598] Sun, 05 August 2007 23:59 Go to previous messageGo to next message
chandra babu
Messages: 4
Registered: August 2007
Junior Member

hi Sifiso,

This is a bit urgent issue. Please let me know how you have solved this problem.

Thanks,
Chandra
Re: REP-0152 [message #654477 is a reply to message #244598] Wed, 03 August 2016 11:42 Go to previous messageGo to next message
pramkjuj2
Messages: 3
Registered: July 2011
Location: UK
Junior Member

Hi,

I'm getting similar issue (REP-0152: Positional argument specified after keyword.). Can you please let me know how it was fixed?

Thanks and regards
P
Re: REP-0152 [message #654480 is a reply to message #654477] Wed, 03 August 2016 12:30 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20891
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
Could you share the code that raises that error?
Re: REP-0152 [message #654523 is a reply to message #654480] Thu, 04 August 2016 15:28 Go to previous messageGo to next message
pramkjuj2
Messages: 3
Registered: July 2011
Location: UK
Junior Member

is it possible to share the details? I cannot share the code due to copyright issues... Sad

Regards
P
Re: REP-0152 [message #654524 is a reply to message #654523] Thu, 04 August 2016 16:06 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20891
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
You know what people say, it is difficult to debug code you can't see.
Re: REP-0152 [message #654533 is a reply to message #654523] Fri, 05 August 2016 01:01 Go to previous messageGo to next message
Michel Cadot
Messages: 64103
Registered: March 2007
Location: Nanterre, France, http://...
Senior Member
Account Moderator
pramkjuj2 wrote on Thu, 04 August 2016 22:28
is it possible to share the details? I cannot share the code due to copyright issues... Sad

Regards
P
I have the solution but cannot share the code due to copyright issues... Sad

Re: REP-0152 [message #654560 is a reply to message #654533] Fri, 05 August 2016 15:14 Go to previous messageGo to next message
pramkjuj2
Messages: 3
Registered: July 2011
Location: UK
Junior Member

HI

I'm not asking to share your code. please explain how it was resolved. what are the things that you considered while resoling the issue?

P
Re: REP-0152 [message #654632 is a reply to message #654560] Mon, 08 August 2016 02:46 Go to previous message
cookiemonster
Messages: 12403
Registered: September 2008
Location: Rainy Manchester
Senior Member
The person who solved the problem, without stating how, is sifison. They haven't visited the forum since 2007. So the chances of getting an answer from them is slim to say the least.
So if you want the rest of us to try and work out what the issue is you're going to have to post some code.
Previous Topic: Oracle 6i reports in pdf when opens produces blank pages
Next Topic: How to use FND_GLOBAL.org_id in r12
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 22:30:05 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.05168 seconds