Home » RDBMS Server » Server Administration » How to Migrate Oracle 10g with Cluster service from NT to AD domain
How to Migrate Oracle 10g with Cluster service from NT to AD domain [message #235557] Mon, 07 May 2007 03:14 Go to next message
ayeah
Messages: 8
Registered: April 2007
Location: Philippines
Junior Member
Hello,

We have an Oracle 10g with cluster service running on Windows 2000 Advance Server. We would like to migrate this from NT to AD. It also have a CX300 Storage array as its Database repository. Server A is the main handling oracle resources and Server B serves as its backup. Have you already experience migrating this setup? If you do, Please teach me how to do it.

Thank you very much,
Ayeah
Re: How to Migrate Oracle 10g with Cluster service from NT to AD domain [message #235602 is a reply to message #235557] Mon, 07 May 2007 06:43 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10672
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
Depends on your size.
export/import will be simple (if size is small).
you can use transportable tablespaces with RMAN.
icon7.gif  Re: How to Migrate Oracle 10g with Cluster service from NT to AD domain [message #235752 is a reply to message #235602] Mon, 07 May 2007 19:16 Go to previous messageGo to next message
ayeah
Messages: 8
Registered: April 2007
Location: Philippines
Junior Member
Hello,

Thanks for your response.
Sorry, but I am still new in oracle, can you please elaborate Razz

What we are planning to do is shutdown the database and migrate the cluster server 1 by 1.

Have you already encountered this scenario?

thanks,
Ayeah Razz
Re: How to Migrate Oracle 10g with Cluster service from NT to AD domain [message #271320 is a reply to message #235557] Mon, 01 October 2007 05:09 Go to previous message
ayeah
Messages: 8
Registered: April 2007
Location: Philippines
Junior Member
Good day,

We have tried to migrate our cluster server from NT to AD.
We first tried the migration on our backup server then tried to connect the Storage device(DELL EMC CX300) but we cannot access nor connect to the database.

Do you have any experience regarding this?

Badly need your help guys.

thanks,
Ayeah
Previous Topic: specifying alternate archivelog destination
Next Topic: 2 processors problem
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 22:32:52 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.06491 seconds