Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » FRM-41211: integration error SSL failure running another product
FRM-41211: integration error SSL failure running another product [message #228307] Mon, 02 April 2007 08:38 Go to next message
harleenflora
Messages: 44
Registered: June 2006
Member
I am getting following error message:
[FRM-41211 integration error: SSL failure running another product] when trying to call a report from 10g forms.
What is causing this error and how can i prevent it?

Thanks...
Re: FRM-41211: integration error SSL failure running another product [message #228785 is a reply to message #228307] Wed, 04 April 2007 03:17 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

Dear Harleen,

check this code and do changes with ur aspect

Following is the procedure's code i used to call a form:

PROCEDURE Run_Report_Object_Proc(vc_reportoj varchar2, vc_reportserver varchar2, vc_runformat varchar2) IS
v_report_id Report_Object;
vc_ReportServerJob Varchar2(100);
vc_rep_status varchar2(100);
vjob_id varchar2(100);

BEGIN
v_report_id:= FIND_REPORT_OBJECT(vc_reportoj);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_COMM_MODE,SYNCHRONOUS);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_DESTYPE,CACHE);

SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_DESFORMAT,vc_runformat);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_SERVER,vc_reportserver);

IF (:EMPNO IS NOT NULL) OR (:JOBCODE IS NOT NULL) THEN
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_OTHER,'&P_FDATE='||TO_CHAR(:FDAT)||
'&P_TDATE='||TO_CHAR(:TDAT)||
'&P_ATTEND='||TO_CHAR(:C_ATTEND)||
'&P_TRANS='||TO_CHAR(:C_TRANS)||
'&P_EMPNO='||TO_CHAR(:EMPNO)||
'&P_JOBCODE='||TO_CHAR(:JOBCODE)||
'&paramform=no');
Else
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(v_report_id,REPORT_OTHER,'&P_FDATE='||TO_CHAR(:FDAT)||
'&P_TDATE='||TO_CHAR(:TDAT)||
'&P_JOBTYP='||:jobtyp||
'&P_DEPTCODE='||TO_CHAR(:dep_name)||
'&P_WDEPTCODE='||to_char(:SECTIONS)||
'&paramform=yes');
End IF;
vc_ReportServerJob:=RUN_REPORT_OBJECT(v_report_id);
vjob_id :=substr(vc_ReportServerJob,length(vc_reportserver)+2,length(vc_ReportServerJob));
vc_rep_status := REPORT_OBJECT_STATUS(vc_ReportServerJob);

IF vc_rep_status='FINISHED' THEN
WEB.SHOW_DOCUMENT ('/reports/rwservlet/getjobid'|| vjob_id||'?server=' || vc_reportserver,'_blank');
ELSE
message ('Report failed with error message '||vc_rep_status);
END IF;
END;


Zeeshan Ali AWan
zesh@inbox.com
Re: FRM-41211: integration error SSL failure running another product [message #228871 is a reply to message #228785] Wed, 04 April 2007 08:08 Go to previous messageGo to next message
harleenflora
Messages: 44
Registered: June 2006
Member
Zeeshan, Thanks for your quick response.

But now I am getting following error message:
FRM-41219: Cannot find report: Invalid ID
FRM-40738: Argument 1 to builtin RUN_REPORT_OBJECT cannot be null.

Any idea what’s causing this? Is it due to Report Server Connection?

My REPORTS_PATH is C:\OracleMigration\hflora;

Thanks for your help!!!
Re: FRM-41211: integration error SSL failure running another product [message #230422 is a reply to message #228307] Wed, 11 April 2007 22:58 Go to previous messageGo to next message
zeshanali76
Messages: 180
Registered: January 2006
Location: Pakistan
Senior Member

Metalink says that in a forum :


You need to execute RUN_REPORT_OBJECT after setting parameters for the report object. So, have RUN_REPORT_OBJECT at the following position in this code.

BEGIN

SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_EXECUTION_MODE,BATCH);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_COMM_MODE,SYNCHRONOUS);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_DESTYPE,CACHE);
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_DESFORMAT,'PDF');
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_SERVER,'repserver01');
SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_OTHER,'PARAMFORM=NO P_DOC_NR='||:TBL_DOCUMENTS.DOC_PK);
repid := find_report_object('REPORT8');
v_rep := RUN_REPORT_OBJECT(repid);
rep_status := REPORT_OBJECT_STATUS(v_rep);
WHILE rep_status in('RUNNING','OPENING_REPORT','ENQUEUED')LOOP
rep_status := report_object_status(v_rep);
END LOOP;


Zeeshan Ali AWan
Re: FRM-41211: integration error SSL failure running another product [message #444515 is a reply to message #228307] Mon, 22 February 2010 05:35 Go to previous message
rakrashtanekola
Messages: 1
Registered: February 2010
Location: India
Junior Member

I do really have a solution that is worth multimillion.
This is really a breakthrough , so far , oracle reports that
being run through forms is concerned.
The solution is this:

run the REPORT-SERVER daemon as is available with you externally.
Then you run your application . Your application will run as
smooth as silk. Happy reporting time.....

Aloke Nath Sarkar
rakrashtanekola@gmail.com
Previous Topic: MessageManager:Key CONFALL... can you help me
Next Topic: Can cgicmd.dat file reference external file with email addresses?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 07:28:02 CDT 2014

Total time taken to generate the page: 0.10259 seconds