Home » RDBMS Server » Server Utilities » export problem
export problem [message #224093] Tue, 13 March 2007 01:19 Go to next message
mudalimuthu
Messages: 64
Registered: May 2005
Location: Bangalore
Member
i have one user at oracle 10g xe server
while exporting a particular table through 8 i client i am getting the following error


C:\>exp mfgtest/log@xe tables=exprset file=t1.dmp

Export: Release 8.1.5.0.0 - Production on Tue Mar 13 11:35:48 2007

(c) Copyright 1999 Oracle Corporation. All rights reserved.


Connected to: Oracle Database 10g Express Edition Release 10.2.0.1.0 - Beta
Export done in WE8ISO8859P1 character set and UTF8 NCHAR character set
server uses WE8MSWIN1252 character set (possible charset conversion)

About to export specified tables via Conventional Path ...
. . exporting table EXPRSET
EXP-00003: no storage definition found for segment(5, 68987)
Export terminated successfully with warnings.



note:
i am not able to export only this table (exprset) wht would be the problem?
but i can export all the other tables.

thanks in advance
Muthu
Re: export problem [message #224112 is a reply to message #224093] Tue, 13 March 2007 02:26 Go to previous messageGo to next message
Frank
Messages: 7880
Registered: March 2000
Senior Member
Why don't you use the 10g client?
Re: export problem [message #224135 is a reply to message #224112] Tue, 13 March 2007 04:01 Go to previous messageGo to next message
mudalimuthu
Messages: 64
Registered: May 2005
Location: Bangalore
Member
WE HAVE MULTIPLE SERVERS ORACE9I, 10G AND 8I IN OUR NETWORK.

IS THERE ANY ALTERNATIVE SOLUTION FOR THE ABOVE PROBLEM?
Re: export problem [message #224146 is a reply to message #224093] Tue, 13 March 2007 04:21 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 20901
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
mudalimuthu

i am not able to export only this table (exprset) wht would be the problem?

So what differs 'exprset' table from all the others? Does it have different storage parameters? Something else? Perhaps these differences will give you the answer.
Re: export problem [message #224239 is a reply to message #224093] Tue, 13 March 2007 08:20 Go to previous messageGo to next message
joy_division
Messages: 4644
Registered: February 2005
Location: East Coast USA
Senior Member
8.1.5.0.0 is an early version of 8i (possibly the earliest). It might not support exporting of 10gR2.
Re: export problem [message #224336 is a reply to message #224146] Tue, 13 March 2007 23:24 Go to previous messageGo to next message
mudalimuthu
Messages: 64
Registered: May 2005
Location: Bangalore
Member
how to find out
in which tablespace the exprset table is stored ?
Re: export problem [message #224338 is a reply to message #224336] Tue, 13 March 2007 23:48 Go to previous messageGo to next message
Mohammad Taj
Messages: 2412
Registered: September 2006
Location: Dubai, UAE
Senior Member

Hi,
select tablespace_name
from user_segments
where segment_name = UPPER('exprset');



regards
Taj

Re: export problem [message #224350 is a reply to message #224093] Wed, 14 March 2007 01:12 Go to previous messageGo to next message
mudalimuthu
Messages: 64
Registered: May 2005
Location: Bangalore
Member
but ALL THE TABLES ARE IN THE SAME TABLESPACE.

I HAVE CLOB DATATYPE FIELD IN THIS TABLE. BUT SO MANY OTHERS TABLES ALSO HAVING THE CLOB DATATYPE FIELDS.

WHT WOULD BE THE PROBLEM
Re: export problem [message #224351 is a reply to message #224350] Wed, 14 March 2007 01:17 Go to previous message
Mohammad Taj
Messages: 2412
Registered: September 2006
Location: Dubai, UAE
Senior Member

Hi,
http://searchoracle.techtarget.com/expert/KnowledgebaseAnswer/0,289625,sid41_gci1235278,00.html

hope this helps
regards
Taj
Previous Topic: ulcase files
Next Topic: SQL Loader date time conversion problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 11 03:59:02 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.07261 seconds