Home » RDBMS Server » Server Administration » Installation Problem
Installation Problem [message #223223] Thu, 08 March 2007 01:01 Go to next message
manyal
Messages: 77
Registered: March 2005
Member

Dear friends,

I have installed oracle 10 G on linux RH4 but unable to connect to em,isqlplus.


log file generated during installation indicate th following

Mar 8, 2007 11:19:55 AM oracle.sysman.emcp.EMConfig perform
CONFIG: Stack Trace:
oracle.sysman.emcp.exception.EMConfigException: Invalid value null for parameter PORT

what is the remedy?

Manish Manyal
Re: Installation Problem [message #223224 is a reply to message #223223] Thu, 08 March 2007 01:07 Go to previous messageGo to next message
gkrishn
Messages: 506
Registered: December 2005
Location: Putty a dark screen
Senior Member
Was the installation complete?
Did you create database?

Re: Installation Problem [message #223225 is a reply to message #223223] Thu, 08 March 2007 01:08 Go to previous message
Mohammad Taj
Messages: 2412
Registered: September 2006
Location: Dubai, UAE
Senior Member

HI,
Invalid value null for parameter PORT
You done installation successfully.
i think you miss some step anyway you should configure your oem repository again ...before that you should check log file for any error indication.


emca -config dbcontrol db -repos recreate


regards
Taj


Previous Topic: conn / as sysdba
Next Topic: Moving a cluster to another Tablespace
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 10 07:11:37 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.09549 seconds