Home » Developer & Programmer » Forms » Firefox issues with Oracle Forms Builder
Firefox issues with Oracle Forms Builder [message #221844] Wed, 28 February 2007 12:11 Go to next message
wizardofelves
Messages: 1
Registered: February 2007
Junior Member
Hi,

I I have been working with oracle forms v. 10.1.2.0.2 about 2 months now, and I have been having an issue with Firefox displaying my forms correctly inside forms builder when I "run form" / traffic light button on my local machine.

Normally the http read something like this in Internet Explorer

http://mypc.mycompany.local:8889/forms/frmservlet

but if Firefox is set to default web browser i get "www.%1.com" and an error message.

This seems to have just started a few days ago after the latest Firefox update. Anyone have any similar experiences/solutions?

Thanks, Chris


[Updated on: Wed, 28 February 2007 12:13]

Report message to a moderator

Re: Firefox issues with Oracle Forms Builder [message #225387 is a reply to message #221844] Mon, 19 March 2007 19:18 Go to previous message
djmartin
Messages: 10180
Registered: March 2005
Location: Canberra ACT Australia
Senior Member
Account Moderator
When using Internet Explorer you have to change a setting telling IE not to go to the DNS for particular URLs. I suggest looking at your Firefox properties for a similar option.

David
Previous Topic: how to run form runtime at dos
Next Topic: Forms Deployment on AS
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 12:15:07 CST 2016

Total time taken to generate the page: 0.07137 seconds